Párkapcsolat: Próbáltátok már a szerepjátékot? – videóval

Mi a hosszú és jó párkapcsolat titka? Az őszinteség, az odafigyelés, a feltétel nélküli és odaadó szeretet? Ezek mind-mind lényeges tényezők, azonban legalább ennyire fontos, hogy ne hagyjuk kialudni az egymás iránti szexuális vágyat sem. Ennek fenntartásában jelentős szerepet játszanak a szerepjátékok és a szexuális fantáziák, melyek segítségével újra meg újra elcsábíthatjuk partnerünket, és izgalmas intim kalandokat élhetünk át. Dr. Erős Erika, a Durex szexuálmedicina szakértője (FECSM) szerint a kisfilmben szereplő középkorú pár is valószínűleg ennek köszönhetően néz még mindig úgy egymásra, mint kapcsolatuk hajnalán.

A változatosság gyönyörködtet – szól a mondás, mely az élet bármely területére igaz, beleértve a szexualitást is.  A szexuális fantáziák és szerepjátékok sokszor nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy hosszú, boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhessünk partnerünkkel. Ezt az állítást Dr. Erős Erika, a Durex szexuálmedicina szakértője (FECSM) is alátámasztja, aki szerint főképp a tartósabb párkapcsolatnál szokták színesíteni szerepjátékokkal az együttléteket, de vannak, akik már rövid együttlét után is szívesen öltenek magukra különböző szerepeket.

A tanítónő-diák, az ápolónő-beteg, a főnök-beosztott vagy a rosszlány figura talán a leggyakoribb és legkedveltebb szerepek, melyekhez gyakran jelmez is társul. Míg az előzőek inkább a férfiak fantáziájának kedveznek, a nők sokszor szívesen veszik, ha párjuk a videóban látottakhoz hasonlóan szerelő vagy kétkezű munkás bőrébe bújik”- nyilatkozta a téma kapcsán a szakértő. – „Sokan például mikulás vagy húsvét környékén, egy ilyen beöltözéssel ajándékozzák meg partnerüket.”

A szexuális fantáziákat tekintetve a legtöbb nem túl extrém, inkább a helyszín és időzítés szempontjából változnak a variációk.

A liftben vagy tengerparton, esetleg a lebukás veszélye melletti szeretkezés vágya elég gyakori. Ugyanígy az út szélén egy légyott az autóban. A férfiak talán leggyakrabban a több nővel való szeretkezésről álmodoznak, amelyhez hasonló fantáziák a nőktől sem idegenek, csak ilyenkor esetleg a férfiak vannak túlsúlyban” – mondta Dr. Erős Erika.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.