Létezik megoldás a striák kezelésére?

Bőrünk érzékenységét számos külső és belső tényező befolyásolhatja, míg néhány embernek hajlama van az érzékeny bőr kialakulására, alapvetően a bőrprobléma feltűnése kiszámíthatatlan, az egyén életének bármelyik szakaszában jelentkezhet.

A hormonális változások során kialakuló elváltozások kezelésére, valamint az intim területek megfelelő ápolására kínál megoldást az Eucerin. A különféle változások a bőr megnyúlása miatt – terhesség, súlynövekedés vagy hirtelen növés esetén – terhességi csíkokat eredményezhetnek, melyek nagyon érzékenyek és könnyen irritálódnak. Ezek legnagyobb valószínűséggel a mellen, abdominális területeken és a felső combon jelennek meg.

A Beiersdorf vizsgálatban 30 önkéntes nő vett részt, akik 6-12 hónappal korábban szültek és striae distensae-al (terhességi csíkok) rendelkeztek. Ezek vékony, piros vagy fehér vonalak, melyek a test bizonyos részeinek gyors méretnövekedése következtében jelennek meg. Az Eucerin Bőrápoló olajat kifejezetten az érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki, még terhesség alatt is alkalmazható. E-vitamint és magas minőségű, tiszta növényi olajokat tartalmaz, melyek linolsavban gazdagok. Ez a telítetlen zsírsav erősíti a bőr természetes védelmi funkcióját.

eucerin

Naponta kétszeri, hat hónapon át tartó használatának eredményeképp a terhességi csíkok jelentősen csökkentek, a hajszálerekben a vérkeringés jelentősen javult, míg a kezeletlen bőrterületeken a javulás mértéke csekély vagy egyáltalán nem volt észlelhető. Az olaj könnyen szétkenhető a bőrön és gyorsan beszívódik. Ha rendszeresen masszázsolajként alkalmazzák, serkenti a vérkeringést, növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a terhességi csíkok megjelenését.

Az Eucerin intim területek védelméről is gondokodik, hiszen az intim területeken különbözik a test többi részétől és specifikus védőfunkcióval rendelkezik. Itt különösen érzékeny a bőr, és ha természetes védelme meggyengül – például a túlzott tisztálkodás miatt – hajlamossá válhat az irritációra, és kellemetlen érzés, sőt fertőzés is kialakulhat. Ezért van szükség bőrnyugtató hatású mosakodószer alkalmazására.

A kímélő felületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin Intim-Protect mosakodó 4,5-es pH-értékével igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsava, mely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és enyhíti az irritációt.

Olvasd el ezt is!

Meg lehet szabadulni a zavaró striáktól?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.