Barack Obama tini lányainak védelmére kelt

Az Egyesült Államok ismételten megválasztott elnökéről és karizmatikus, stílusos nejéről rengeteg cikk jelenik meg a lapokban. Az elnöki pár tini gyermekeiről azonban szinte alig lát napvilágot valami. Ennek egy fő oka van, Obamáék igyekeznek minden ilyen jellegű dologból kihagyni gyermekeiket. Az esetek nagy részében az elnök emberei intézkednek, ám ha a lányai tini testéről van szó, az elnök maga is a sarkára áll.

A kamaszok számára a serdülőkori testi változások igen kényes kérdésnek számítanak. Az Obama család Hawaii-szigetek egyikén pihent néhány napot, amikor is egy lesifotós nem csak a szülőkről, de a kamaszokról is készített képeket. Ezt vette észre a szemfüles Barack Obama és személyesen ment oda a fotóshoz, hogy beszéljen vele az ügyről. A cafemom értesülései szerint nem történt semmiféle fenyegetés, az elnök csupán elmondta a paparazzinak, hogy a serdülőkori változások lányoknál igen intim dolgok, ezért szeretné, ha megsemmisítené a felvételeket a bikinis lányairól. Ők csupán szeretnék kiélvezni a nyaralásukat és nem akarják, hogy gyermekeik hangulatát aláássa egy róluk megjelent bulvár anyag.

Egy tini test sokszor a kamaszok ellensége, mivel a hormonális változások miatt még nem ott és nem úgy domborodik, ahogyan az a magazinok szupermodelljeinél. Csupán az apai ösztöne vezette Obamat, amikor udvariasan felvilágosította erről a fotóst – aki nem mellesleg meg is semmisítette a képeket a lányokról.

Forrás: