Az édesapák ünnepére készül a Fiatal Családosok Klubja!

Hagyományteremtő eseménnyel, játékkal és az apák sokszínűségét bemutató interjú-sorozattal várja az apák napját az ünnepekre hangsúlyosan figyelő FICSAK.

Az egyesület igyekszik minden olyan eseményt méltón megünnepelni, mely a családi összetartozást, a szülők megbecsülését jelképezik. Hisznek abban, hogy ezek a jeles napok és a hozzájuk kapcsolódó családi élmények mélyítik a gyermekek és a szülők közti kapcsolatot, erősítik a családi egységet.

A FICSAK májusban egy csodás eseményen, a Ringatóval karöltve ünnepelte az édesanyákat a Nemzeti Táncszínház épületében, a június pedig immár hagyományosan az édesapáké, akiket egy hangulatos hajózással ünnepelnek meg idén is.

Amellett, hogy idén is gőzerővel készülnek egy olyan esemény megvalósítására, mely emlékezetes élmény marad mind a gyermekek, mind apukájuk számára, más aktivitásokkal is meglepik a családokat.

Értékes nyeremények összesen 70.000 Ft értékben egy fotóért

Apák napi játékukkal szeretnénk ösztönözni a családokat, hogy mindannyian ünnepeljék meg ezt a jeles napot, hiszen Apa is csak egy van. Az ünnep közeledtével különösen fontosnak tartják kiemelni, hogy milyen jelentős szerepük van az édesapáknak a család életében. A fődíjakon felül kisorsolnak még 100 szerencsés nyertest, akiket APÁK napján, azaz június 16- án meghívnak egy közös családi hajózásra.

APA HAJÓ

Az APA HAJÓ névre keresztelt hajón számos szórakoztató program, játékos feladat, ajándékok és egy finom ebéd is vár majd mindenkit. A hajókázás már önmagában csodás élmény, de emellett arcfestés, csillámtetoválás, játékos vetélkedő és Varázs Tamás szórakoztató műsora is emeli majd az esemény fényét.

A játékra 2019. június 13-a 16 óráig lehet jelentkezni.

Hajrá APUKÁK!

A FICSAK weboldalán bővebb információ található!

http://ficsak.hu/2019/05/29/az-edesapak-unnepere-keszulunk/

(http://bit.ly/apáknapi_játék2019, http://bit.ly/apahajó_regisztráció2019)

Forrás: https://napidoktor.hu/index