Dobjuk fel a melegszendvicset! 2015-02-02 Blog, Egészséges otthon Megosztás: Tweet Melegszendvicset pillanatok alatt készíthetünk egy sietős reggelen, vagy ha gyorsan ennénk vacsorára valami finomat. Az ízek különlegességéről azonban így sem kell lemondanunk, ez a két őszies hangulatú szendvics biztosan a kedvencek közé fog kerülni! Fügés-camembert sajtos szendvics Hozzávalók: barna, magos kenyér vagy bagett vaj friss füge felkarikázva camembert sajt méz Körtés-kéksajtos szendvics Hozzávalók: barna, magos kenyér vagy bagett vaj hámozott, felszeletelt körte kéksajt A kenyerekre rápakoljuk a feltéteket, majd grillsütőben ráolvasztjuk a sajtot. Miután kivettük a sütőből, a fügésre egy kis mézet csorgatunk. Egy pohár jó minőségű borral a legfinomabb! Forrás: