Különleges fánk recept- kenyérrel 2015-03-15 Blog, Diéta Megosztás: Tweet Az alábbi fánk könnyen elkészíthető, és nagyon finom. Gyors reggeli, vagy délutáni csemege lehet belőle. Hidegen is fogyaszthatjuk, sőt másnap is jó íze van még. Kevés hozzávaló szükséges: egy pár szelet kenyér mogyoróvaj porcukor és lekvár-ezek minden háztartásban megtalálhatóak. Jó, ha friss kenyeret választunk, valamint az is, ha puhább, vékonyabb szeletet esik a választásunk. Egy pogácsaszaggatóval vágjunk a szelet közepéből kerek formákat, úgy, hogy a héját ne használjuk. Egyik szelet közepét kenjük meg mogyoróvajjal, a másikat pedig valamilyen bogyós lekvárral. Borítsuk egymásra a két szeletet, és a széleiket csippentsük jól össze, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle. Tegyük forró olajba, és süssük meg mindkét oldalát, majd szórjunk rá porcukrot. Ez lesz talán a világ legegyszerűbb, és mégis finom édessége. Senkinek sem fog feltűnni, hogy kenyeret használtunk a ropogós fánkok elkészítéséhez. Forrás: sokszinuvidek.hu A speciális fánk elkészítésének videóját itt találod>>>>>>>>>> Forrás: