Kiosztották az X Faktor mentorait

Kiderült melyik mentor milyen kategóriát kapott az X-Faktor tehetségkutató showműsorban. Keresztes Ildikó a 25 év alatti fiúkat, Geszti Péter a csapatokat, Malek Miklós a 25 év felettieket, Nagy Feró a lányokat kapta.

Több ezren jelentkeztek az RTL Klub népszerű és sikeres zenei tehetségkutató műsorába, az X-Faktorba. Közülük csupán 24 produkció jutott el a Mentorok házába, ahol a mentorok a segítőikkel közösen választják ki, hogy kik azok, akik a legjobb 12 között szerepelhetnek élőben, október 15-étől.

Keresztes Ildikót a férje, Kicska László, az Edda Művek gitárosa, Geszti Pétert az egyik legjobb barátja és az Első Emelet énekese, Kiki, Malek Miklóst az egyik kedvenc magyar előadónője, Tóth Gabi, Nagy Ferót pedig az X-Faktorban tavaly már bizonyító, az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Wolf Kati segítette döntésének meghozásában. Kategóriánként a mentorok azonban csupán 3-3 indulót vihetnek az élő adásokba.

A 25 év alatti lányok (Kováts Vera, Farkas Éva, Abodi-Nagy Blanka, Bagosi Alexa, Gubik Petra és Muri Enikő) Balatonkenesén, a Yacht Clubban, a 25 év alatti fiúk (Barna Gergő, Kelemen Csaba – Lil C, Demes Tamás, Baricz Gergő, Oltyán Attila és Tarsoly Arnold) Röjtökmuzsajon, a Szidónia kastélyban, tették magukat próbára.

A 25 év felettiek (Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Borzné Kovács Violetta, Luther Beuka és Géczi András) a Rácz-Fürdő hoteljében, a csapatok (Hajdu Mariann és Hajdu Bea, Rocktenors, Wunderli Hajnalka és Czékmány Tamás, Angler Balázs és Simon Boglárka, Csótó Szilvia és Berta Kitti, valamint az Apollo 23) pedig egy budai villában igyekeztek meggyőzni mentorukat, hogy ott a helyük a legjobb 12 között.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.