Megrázó: Kisfia születése után hetekig sírt Lékai-Kiss Ramóna

Bármekkora boldogság is volt Lékai-Kiss Ramóna számára kisfia születése, az első hetek nagyon megviselték. Minden pillanatban aggódott, ami feszültté tette.

A műsorvezető az első hetekben éjszakánként sírt, mert úgy érezte, hogy nem tud megbirkóznui a rá nehezedő felelősségdel. 

“Az első két hétben miután otthon voltunk, minden éjszaka sírtam. Azért, mert rám zuhant az a dolog, hogy felelősséggel tartozom egy életért. Ezt a csomagot, ezt az életérzést megkapni szinte feldolgozhatatlan. Az, hogy megszűntél onnan létezni, abból a szempontból, hogy örökkön örökké ott van az agyadban, hogy minden jó-e a gyermekednek. Nem éhes, nem szomjas, biztos vesz levegőt, folyik az orra, nem fog megfázni…? Ez 20 év múlva is így lesz. (…) Egyszerűen rádöbbensz, hogy innentől kezdve nincsen az, hogy csak úgy elmész bulizni, mint régen. Persze kikapcsolódni elmész, de ez már egy másik szituáció” – mondta a Mokkában Lékai-Kiss Ramóna.

 

 

“A legtöbb anyuka azt se tudja, hogy mi van – szoktunk ezzel a mai napig viccelődni a férjemmel. Amikor hazavittük Noét, letettük az ágyra és csak néztünk, hogy most hogy kell hozzányúlni” – tette hozzá a műsorvezető, aki most már rutinossá vált, és élvezi az anyaszerepet, de a bizonytalanság mindig jelen van. – „Örökös kérdéssé válik, hogy vajon jó anya vagy-e, jól csinálod-e azt, amit csinálsz.

Olvasd el ezt is!

Kiss Ramóna hatalmas csodát élt át kisfia érkezésével

 

Forrás: Napidoktor.hu