Galéria – Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Lassan egy éves lesz Som-Balogh Edinának, a Barátok közt csinos színésznőjének kisfia, Noel. Az édesanya a fiával töltött minden percet ünnepként éli meg és élvezi, hogy babázhat. A napirendjüket férjével Noelhez igazították, aki későn fekszik, de szerencsére reggel sokáig alszik.

„Nagyon jól érzem magam otthon. Imádom a kisfiamat, aki nem egy alkalommal a nap 24 órájában kisajátít magának. Már feláll egyedül, és lassan megteszi az első lépéseket is” – meséli Edina. – „Noel igazi kis örökmozgó, aki mellett nem lehet pihenni” – mosolyog a büszke anyuka.

Edina és férje Krisztián nagyon szeret utazni. Az utóbbi egy évben, mióta háromtagú család lettek, nem tudtak elutazni hosszabb időre, mert Noel a nagymaminál sem maradt volna néhány óránál tovább. Így megvárták azt az időt, amikor a kisfiú akkora lesz, hogy gond nélkül útra kelhetnek együtt. A fiatal anyuka pedig kifejlesztette azt a technikát, amivel szinte minden vele kapcsolatos dolgot meg tud oldani az autóban.

„Amikor elindul az autó, Noel legtöbbször alszik vagy játszik” – veszi át a szót az édesapa, Som Krisztián. – „Természetesen saját kis ülése van, amiből büszkén nézeget ki az ablakon. Most, hogy már majdnem egy éves, el mertünk vele indulni hosszabb távra is. A múlt héten Siklósra utaztunk, ahol a helyi négycsillagos szállodában pihentünk néhány napot.”

[slideshow gallery_id=”47″]

A kis család kedvence a mediterrán szálloda mellett található termálfürdő lett, ahol a fürdés után szaunáztak, relaxáltak, és masszázst is kipróbáltak. Mindent persze felváltva. A szülők kicsit tartottak attól, hogy fogja a kisfiúk fogadni az óriási medencéket és bele merészkedik-e a vízbe? Noelt ugyanis először vitték pancsolni. A kisfiú pedig úgy viselkedett, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna a víz és az úszógumi.

Imádta, ki sem akart jönni belőle. Amikor az apukája megmutatta neki, hogy hogyan kell fröcskölni a vizet, onnan nem volt megállás” – nevet az édesanya. – „Már a gyerekcsúszdát is leste nagy szemeivel, de oda még nem mertem felengedni”

A kisfiú annyira fel volt dobódva, hogy a délutáni alvásról is megfeledkezett. Kipróbálta a játszóházat és egy kis dalmatát is kapott ajándékba, este viszont, szülei nagy meglepetésére, már 8 órakor kidőlt.

„Jót tett a siklósi levegő Noelnek. Igazi kis vízi lény lett belőle. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen nyitott, érdeklődő kisfiunk van, aki nem fél semmitől” – büszkélkedik Edina, aki elhatározta, hogy babaúszásra viszi kisfiát.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.