cseresznye

Elkezdődött a cseresznyeszezon

A legnépszerűbb fajta hagyományosan a Germersdorfi óriás, a Biggarreau Burlat és a Van. A gyümölcs árát vélhetően befolyásolja majd, hogy a termelők szerint a húsvét utáni fagyok miatt 20...

Pünkösdre bazsarózsát!-fajtái és gondozása

Van akit illatával, de még inkább pompás küllemével kápráztat el minket a májusban viruló bazsarózsa. Romantikus lelkületűeknek kihagyhatatlan! Késői bazsarózsa, peónia - Paeonia...

Légy fitt – sportolj a kutyáddal a szabadban!

Már jó idő van, és mint tudjuk, tavasszal és nyáron könnyebb fogyni, hiszen az anyagcsere is gyorsabb, mint télen. Érdemes tehát minél többet sportolni a szabadban. Borsos Péter fitneszedző...
ivás

Mit fogunk inni idén nyáron?

A nyárias meleg beköszöntével egyre nagyobb figyelmet kell fordítani a hidratációra, azaz szervezetünk folyadékszükségletének biztosítására. Egy friss felmérés adatai szerint egyre...

Öt dolog amit eddig nem tudtál a pulykáról

A magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga a pulykahús, mégis az utóbbi időben méltatlanul háttérbe szorult. Pedig rengeteg jó tulajdonsága van ennek az alapanyagnak, kezdve azzal, hogy zsírszegény...
akacszorp1

Készítsünk szörpöt akácvirágból

A bodzaszörp mintájára akácvirágból is elkészítettük a kedvenc szörpünket. A siker nem maradt el. Ha az akácvirág illatát is meg szeretnénk őrizni az év hátralévő részére, érdemes...