Vinopolis Naphegy, a borok fellegvára

A Vinopolis International nem csupán új lendületet kíván vinni a hazai wine & dining irányzatba, hanem bemutatkozási és fejlődési lehetőséget biztosítani az új borászgeneráció számára.

A Naphegy tetején található étterem és borbár különlegessége a több száz palackból álló hazai és nemzetközi bor- és párlatportfólió, amelyben a tradicionális borrégiók nedűi mellett az új trendeket képviselő családi borászatok remekei is helyet kaptak.

bor_6401

Az étterem folyamatosan bővülő vinotékájában Magyarország 22 borvidéke képviselteti magát, amelyek legkiemelkedőbb párlataival tematikus borvacsorák keretében ismerkedhetnek meg a borbarátok.

A széleskörű borkínálat mellett az étterem kiemelt hangsúlyt fektet a modern konyhaművészet sokszínűségének bemutatására, amelyben Palotai Csaba, Uti Atilla, Nemes Károly mester chefek és Varga Gábor cukrász chef, valamint kitűnő fiatal csapatuk segédkezik.

bor_6402

A hagyományos éttermi szerepkörön túllépő Vinopolis Naphegy egyszerre borbár, borkereskedés, exkluzív rendezvényhelyszín és borértő képzési központ, amely a világ legismertebb borászati akadémiája, a Wine and Spirit Education Trust által akkreditált iskola. Az egymásra épülő alap-, közép- és felsőfokú tanfolyamok során a borok kedvelői valódi bor- és párlatszakértővé képezhetik magukat.

bor_6403

A Vinopolis International célja, hogy közelebb vigye az emberekhez a magyar és a nemzetközi borkultúrát, így az ősz folyamán újabb borbisztrót és kereskedéseket nyitunk a Duna két partján – ismertette a közeljövő terveit az étterem alapítója.

Forrás: