Ezek a legjobbra értékelt gyerekülések

A Cloud Z2 gyermekülés bázistalp nélkül a „biztonság” alkategóriában minden idők legjobb értékelését kapta az ADAC, az ÖAMTC, a Stiftung Warentest és a TCS által végzett európai gyermekülés-teszten. A Cloud Z2 a CYBEX másik termékével, a Sirona Z2-vel együtt a „Baby”, illetve a „Baby és Toddler” üléskategóriában az élmezőnybe kerültek.

A „Baby” kategóriában a CYBEX Cloud Z2 i-Size gyerekülés bázistalppal a lehető legjobb, „jó” minősítést kapta 1,7-es pontszámmal – a pontozás során a 0,6 a legjobb és az 5,5 a legrosszabb lehetséges eredmény. A CYBEX Sirona Z2 i-Size 2,3-as értékeléssel szintén „jó” minősítést szerzett. A CYBEX Platinum Line ülések kimagasló helyezést értek el a kiváló biztonsági értékelésnek köszönhetően: a Cloud Z2 bázistalp nélkül 1,0 ponttal „kiváló”, a Sirona Z2 pedig „jó” minősítést kapott 1,7-es értékeléssel, illetve mindkét ülés „jó” minősítést szerzett az ergonómia terén. Végül a Cloud Z2 és a Sirona Z2 a károsanyag-tartalomterületen kapott 1,0-as, azaz „kiváló” minősítéssel zárta le a sikeres eredmények sorozatát. 

Cybex gyerekülés

A mostani siker a CYBEX káprázatos eredménysorozatának folytatása. 2022 májusában a CYBEX Anoris T i-Size terméke az összes ülés tekintetében hihetetlen győzelemmel nyerte meg az autósülés-versenyt. A saját fejlesztésű légzsáktechnológia történelmi eredménye arra késztette a tesztelő szövetséget, hogy 1,5-ös értékelést adjon a termékre – az értékelés során az 1 a legjobb, az 5 pedig a sikertelennek minősülő eredmény. Ez az 1,5 pont az menetirány szerinti (előre néző) ülések eddigi legjobb minősítése volt. 

A Sirona Z2 i-Size és az Anoris T i-Size által nemrégiben elért kiemelkedő minősítésekkel a szülők a Cloud Z2 gyerekülés használata után mostantól két új lehetőség közül is választhatnak. Folytathatják a Sirona Z2 modellel, melyet a 360 fokban elforgatható ülésnek köszönhetően elsősorban a menetiránnyal ellentétes (hátrafelé néző) üléspozíció miatt használnak, vagy áttérhetnek az Anoris T-re.

Cybex gyerekülés

Az Anoris T egyesíti a menetirány szerinti ülés előnyeit: lehetőséget ad a szülőnek, hogy a visszapillantó tükrön keresztül kommunikáljon a gyermekkel, valamint kényelmes lábteret biztosít a kisgyermek számára, miközben az egyedülálló légzsák-technológiának köszönhetően a biztonság terén sem kell kompromisszumot kötni. Valóban egy olyan ülés, amely magasabbra tette a passzív és az aktív biztonság mércéjét. 

Olvasd el ezt is!

Videó – Meddig kényelmes a gyerekülés?

Forrás: Napidoktor.hu