Különleges nyaralás fogyatékos gyermekeknek

Számos cég, magánember, sportoló és művész fogott össze annak érdekében, hogy a Fekete István Általános Iskola és Speciális Szakiskola fogyatékkal élő értelmi sérült, autista és mozgássérült tanulóit megajándékozzák egy élményekkel teli, különleges táborozással.

A legjobban várt vendég Kótai Mihály, profi ökölvívó világbajnok, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés tulajdonosa, aki bemutatót tart az ökölvívás testet és lelket egyaránt fejlesztő mozgáskultúrájából.

„Boldog vagyok, hogy ott lehetek és részt vehetek az Orbánhegyi Gyermekekért Alapítvány által támogatott szántódi tábor programjain! Nagyon örülök, hogy a táborban résztvevő szellemileg sérült gyerekek is megismerkedhetnek az ökölvívással, belekóstolhatnak a boksz világába. Mindig örömömre szolgált, ha a körülöttem nyüzsgő gyerekek arcára mosolyt és figyelmet varázsolhattam. Remélem, ez a bemutató sokáig emlékezetes marad mind a sok szeretetet igénylő gyerekeknek , mind a rengeteg törődést adó és elismerést érdemlő pedagógusaiknak. Szebb és boldogabb jövőt kívánok mindannyijuknak” – üzente Kótai Mihály a táborozó lurkóknak.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.