Galéria – Zöld trutyiban úszkálnak Hollywood legnagyobb sztárjai

Ha eljön a tavasz, akkor összegyűlnek Hollywood legismertebb arcai, hogy a világszerte népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon éves gáláján mérkőzzenek meg a gyereke kegyeiért. Johnny Depp, Katy Perry, Rihanna mind állandó vendégei a csatorna eseményének, amelyen az Álomgyár kegyeltjei kapnak díjakat és persze zöld trutyit a nyakukba. De mindez senkit sem zavar, a Kids’ Choice Awardson megtiszteltetés úszni a löttyben. Az elmúlt 27 évben azonban akadtak olyan pillanatok, amelyeket nem fog a nézőközönség egyhamar elfelejteni!

Néha még a varázspálca sem elég!

A 2013-as gálán feltűnt az Így jártam anyátokkal című sikerszitkom egyik főszereplője, a sportból csajozó Barney-t alakító Neil Patrick Harris is, aki ott helyben meg is ígérte Sandra Bullocknak, hogy megvédi őt a zöld masszától. A mesébe illő történetben volt hős lovag, szép királylány, a Gravitáció sztárja azonban még így sem úszta meg a trutyizást. Neil megbízható varázsereje ugyanis elszállt, így a kicsik nagy bánatára Sandra is zöldben úszott azon az estén. A szőke herceg nem tudta megmenteni a szépséget.

Nyolclábú állat a gálán

A Kids’ Choice Awards legeseménydúsabb éve minden bizonnyal 2008 volt, amikor Orlando Bloom és Jack Black is a színpadon termett, hogy szembenézzenek a gyerekcsatorna zöld áldásával. Nem ment azonban a dolog túl egyszerűen, a világsztároknak olyasvalakire volt szükségük, aki egyszerre 8 gombot is meg tudott nyomni azért, hogy végre a nyakukba ömöljön a trutyi. A gyerekek legnagyobb örömére, egy hatalmas polip segítségével némi ügyetlenkedés után Orlando És Jack is nyakig úszott a zöld takonyban. A KCA az az esemény, ahol a löttyben úszni több mint megtiszteltetés!

[slideshow gallery_id=”42″]

Amikor Katy Perry leesett a színpadról

A dögös popsztár 2010-ben épp arra készült a Kids’ Choice Awards színpadán, hogy néhány győztest a porondra invitáljon, a szervezők azonban máshogy gondolták a dolgot. A szokásosnál erősebb trutyi adagot kapott az arcába Katy, aki pördült egyet, majd lezúgott a színpad mögé. Az akkoriban kék hajjal hódító énekesnő lazán, nevetve leplezte meglepettségét. Azóta pedig a KCA történelmének leghíresebb trutyizásaként emlékeznek vissza a nézők az esetre.

Ez az a hely, ahol az autók túlszárnyalják a léghajót

A Nickelodeon éves gálája eddigi legextrémebb húzását akkor mutatta be a nézőknek, amikor egy héttonnás monster truck-ba ültettek be a készítők egy sofőrt. És hogy miért? Hogy az egy kifutóról elindulva átugrasson a Kids’ Choice Awards ikonjának számító, életnagyságú narancssárga léghajó fölött. A mutatvány sikerült, a monstrum pedig zöld trutyiba csapódott, a kicsik és bizonyára több millió apuka legnagyobb örömére.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.