Finom desszert: Tangó szelet 2013-10-16 Egészséges otthon Megosztás: Tweet Ezt a szenvedélyes táncról elnevezett süteményt érdemes megsütni, mert a krémje lágy és édes, a tésztája pedig piskóta finomságú. Igazi ínyenc desszert! Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt 10 dkg porcukor 2 ek kakaó 5 dkg Ráma 1 tojás 1 cs sütőpor pici tej a krémhez: 1 l tej 3 cs vaníliapuding 25 dkg Ráma 25 dkg porcukor Tetejére: 1 cs piskóta tallér 5 dkg étcsokoládé Elkészítés A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és két részre osztjuk. Vékonyra nyújtjuk, és zsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle. A tejet a pudinggal sűrűre főzzük, a Rámát a porcukorral habosra keverjük és a kettőt jól összedolgozzuk. A krémet két részre osztjuk, felét a két lap közé tesszük, felét a második lapra kenjük. A krémre helyezzük a piskótatallérokat, melyeket a gőz fölött megolvasztott csokoládéval meglocsolunk. Forrás: