Kozmetikai akupunktúra

A kozmetikai akupunktúra egy olyan alternatív szépészeti eljárás, mely forradalmasította a ráncok és bőrbetegségek elleni küzdelmet.

A módszer hatásossága

  • szinte fájdalommentesen működik, Ön csak egy-egy apró tűszúrást érez majd, amikor a kezelés elkezdődik, aztán pedig nincs más dolga, mint relaxálni
  • nincsen sebészeti beavatkozás, a testet nem éri egy drasztikus sokk, ami a műtétekre olyannyira jellemző
  • jóval kedvezőbb az ára a kozmetikai akupunktúrának, mint a műtéti beavatkozásnak
  • a botox fájdalmaival szemben, nálunk kellemes környezetben, relaxálva szépül majd
  • tartós eljárás, hiszen az első kúra után 4-6 havonta mindössze 1 fenntartó kezelésre kell eljönnie, így a kozmetikai akupuntúra ár/érték arányban a legjobb megoldás Önnek.

Mennyi ideig tart a kúra?

Egy kúra 10-12 kezelésből áll. A megfelelő hatás elérése érdekében optimálisan hetente 1x maximum 2x ajánlott a kezelés. Mindegyik kezelés körülbelül 1- 2 óráig tart (1 óra előkészítés plusz 1 óra kezelés, relaxáció).

Mindenki egyénileg reagál a kezelésre, függően a korától, életstílusától. Látható és fényképpel is rögzíthető hatás már 5-7 kezelés körül jelentkezik.

Az elért eredmény hosszútávon történő megőrzése érdekében fenntartó kezelés javasolt havonta 1x vagy évente 4x, a bőr korától és típusától függően.

akupunktúra

Mennyi idő múlva látható az eredmény?

International Journal of Clinical Acupuncture-ban közzétett vizsgálati eredmény számol be arról a kiemelkedő sikerről, miszerint kozmetikai akupunktúrával kezelt 300 páciensből 90% már az első kúra alkalmával mutatott szembetűnő javulást. Az eredmény többek között: puhább és világosabb bőr, az arcizmok rugalmasságának a fokozódása, kisimuló ráncok, rózsás orcák és egész testre kiterjedő megújulás érzése.

Mi a különbség a kozmetikai akupunktúra és a botox kezelés között?

A BOTOX-neurotoxin, azaz az idegrendszerbe kerülve bénulást okozó toxin! A toxin injekció meggátolja az érintett izom összehúzódását az “acetilkolin” felszabadulás gátlása által. Ennek a paralízisnek köszönhető az a hatás, hogy a ráncok nem tűnnek olyan mélynek a kezelések után.

A kozmetikai akupunktúra ezzel szemben a szervezet saját funkcionális rendszerét mozgósítva fokozza az izomtónust és simítja ki ezáltal a ráncokat. Ugyan a BOTOX hatása azonnali, ám a normál izommozgás hiánya a külső megjelenésnek furcsaságot kölcsönöz. Az akupunktúra hatása fokozatosan alakul ki és fenntartható, miközben lassítja a normál öregedés folyamatát is.

A kozmetikai akupunktúra előnyei:

  • természetes kezelés, ami a természetes folyamatokat inspirálja
  • gyakorlatilag fájdalommentes,
  • rizikómentes, szemben sok eddig ismert módszerrel
  • tartós, az első kúrát követően nem kell évente megismételnie a kúrát
  • akupunktúrás szakorvos végzi a terápiát

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.