Fogmosás közben is kezelhető az otthoni stressz

Bár kevesen ismerik fel, a fogkrém mégis a családi és párkapcsolati béke egyik legádázabb ellensége. Az elsőre ártatlannak látszó tubus számtalan konfliktus forrása lehet.

A fogkrém természetszerűleg olyan, hogy vagy megeszi a gyerek, vagy pedig több fedezhető fel belőle a tükrön, mosdókagylón, meg egyéb idegborzoló helyeken, mint a kupak mögött.

Tudvalevő ugyanis, hogy a maszat gyakori megjelenésével szerény kiterjedése ellenére is képes egészségtelen magasságokba emelni az ember vérnyomását, ami kisebb óvatlansággal könnyen ujjal mutogatásba, bűnbakkeresésbe, súlyosabb esetben pedig szétköltözésbe torkollhat.14683Gyakori probléma lehet az is – ha a fogmosás áldásos szokásából kisebb-nagyobb hibákat vélünk kiolvasni a másik higiénés állapotait, vérmérsékletét és rendszeretetét illetően -, hogy később azokat egyéb tevékenységek kapcsán is felfedezve párunkról nem kimondottan pontos, esetenként egyenesen félrevezető képet alkossunk.

Könnyedén belátható továbbá, hogy a fogkrém használata mentén két határozottan elkülöníthető részre lehet, és talán kell is osztani az emberiséget. Az egyik csoport megnyomja a tubust a közepén lesz, ami lesz alapon, a másik csoportot pedig azok alkotják, akikben az évek során a matéria kupak felé történő kilátástalan nyomkodása egyfajta mániává nőtte ki magát.14684Ez a mindennapos pengeváltás aztán, ha nem ügyelünk rá, később a szélmalomharc érzéséből lassan csendes gyűlölködéssé fajulhat, ami szintén nem nevezhető egy gyümölcsöző kapcsolat alappillérének.

Ezen ismeretek teljes tudatában, már szinte meglepő, hogy nem került még hivatalosan is forgalomba a legtriviálisabb megoldás, a két irányból is nyomható tubus. Az űrtartalom így remek eloszlással bír, nincs több vita a tubus végén rekedt kipréselhetetlen fogkrém miatt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.