Keleti Andi otthona

Keleti Andrea kedves, csinos és népszerű, de ennek ellenére az otthona a legfontosabb.

Keleti Andrea folyamatosan felhívja magára a figyelmet. Jobban mondva, inkább mi figyelünk rá folyamatosan. Érdemes, hiszen Andi csinos, szép, értelmes, ráadásul kérdezni is tud az RTL Klub Reggeli műsorában. Lehet, hogy közben a gyereki körül járnak a gondolatai, de ezt mi nem vesszük észre.

–  Mesélj a gyerekeidről. Táncolnak már?

– Máté 5 éves, túl kicsi nála még nincs itt az ideje. A családi táncolásoknak a főszereplője inkább a 10 éves Viki. Igaz, jobban szeret lovagolni. A tánc akkor is boldogságot ad, ha nem lesz táncbajnok az ember.

–  Hogy állsz az állatokkal? Vannak?

– Nem vagyok híve az állatok a házban mozgalomnak. Ezzel együtt bekerült egy teknősbéka, akit tavasztól a kertbe tartunk, és egy törpehörcsög a gyerekek szobájába. Ott mutogatja artista mutatványait

– Energiabombaként jelensz meg előttem.

– Szó se róla, könnyebb lenne, ha a nap 36 órából állna.

– Hogyan gondolsz az otthonodra, ha távol vagy tőle?

– Az otthon a legfontosabb dolog az ember életében. Egy ház attól lesz otthon, ha egy család benépesíteni. Otthon nélkül nem működik semmi, az ember akkor tud boldog lenni, sugározni, ha otthon feltankolja magát. Egyébként a házban nem tartok külön kuckót, a férjem sem zárkózik be soha, nekünk nincs szükségünk magányos időkre.

jpg10

– Csak Csonka Picinek sütsz-főzöl, vagy más vendégeknek is?

– A vendégség nálunk fontos dolog. Újévkor megfogadtuk, hogy ezentúl még többször hívunk vendégeket. Megpróbáljuk a baráti kapcsolatokat fenntartani.  Nálunk az a rend, hogy a kedd a vendégség napja. Ez a legkényelmesebb. Ilyenkor sütünk-főzünk, kialakult, hogy szinte vacsora-csatáig fokozzuk az élvezeteket. De, néha olyan is van, hogy közösen főzünk.

– Van-e valami íz még a szádban, amit nagymamád, anyukád főzött?

– Az az igazság, hogy a nagymama főztjét imádjuk, tőle ered minden. Hozzáteszem, ma már ritkán készítek úgy ételt, ahogy a nagymamámtól tanultam. A modern, mediterrán konyha áll hozzám közelebb.

– Mennyi időt töltesz jelenleg is tánccal? Vagy az okításával?

– Az időm behatárolt. Minden vasárnap reggeltől estig a tánciskolában vagyok, de inkább csak látogatóba megyek. Mi hoztuk létre, hozzánk tartozik. Az ottani létezés nemcsak a táncról szól, egyben baráti társaság is.

– A Való Világ lakóit szépen "rendbe tetted", én jobb szerettem volna, ha koreográfiát tanítasz be nekik. Jól tűrted az ottlétet?

– Kedvesek voltak, bár a szerkesztők attól tartottak, hogy nem akarják majd csinálni, amit mondok. De, aranyosak voltak. Olivért még vasalni is megtanítottam.

– A tánc, a gyerekek, az állatok, a háztartás és a tévé mellett marad még valami hobbira időd? Ha igen, csoda vagy!

– Sokat sportolunk, hogy a gyereknek is életük szerves részévé váljon. Az időjárásnak megfelelően váltogatjuk a programot. Hol kerékpár, hol görkorcsolya, máskor kirándulunk vagy úszunk. Egyébként is olyan helyen lakunk, ahol 80 méterre tájvédelmi körzet kezdődik. Szóval nem kell messzire menni egy jó kis kirándulásért.

Forrás: