A hangtalan Adele!

Hangjával pillanatok alatt lenyűgözte a világot, nem véletlen, hogy épp őt kérték fel a legújabb James Bond-film zenéjének megírására is, ám most úgy tűnik, Adele csodás hangja komoly veszélybe került.

Kénytelen volt másodszor is lemondani teltházas amerikai turnéját a brit Adele, miután ismét bevéreztek a hangszálai. A Rolling in the Deep című számával több díjat is nyert énekesnőnek egyszer – júniusban – már hasonló problémák miatt el kellett halasztania koncertkörútját. Mostanra viszont biztossá vált, hogy október 7-től 21-ig nem tud fellépni Atlantic Cityben, New Jerseyben és végül a texasi Grand Prairie-ben.

"Az éneklés szó szerint az életem: ez a hobbim, a szerelmem, ez jelenti számomra a szabadságot és most a munkát" – írta kedden a 23 éves énekesnő a mikroblogján. "Nincs más választásom, mint meggyógyulni és teljes mértékben rendbejönni, különben azt kockáztatom, hogy örökre elveszítem a hangom!"

tb44n8wh1

Azt is elárulta a sztár, hogy amint rendbejön a torka, énekleckéket fog venni, ami megerősíti a hangszálait. "Egyszer visszatérek és újra turnézni fogok" – ígérte. "Teljes szívemből elnézést kérek, nagyon őszintén sajnálom" – szabadkozott az amerikai rajongók előtt, remélve, hogy tényleg megértik a helyzetét.

"Tudom, hogy ez nemcsak azért csalódás, mert elmarad a show, hanem azért is, mert sokan repülőjegyet és szállást foglaltak, születésnapok, évfordulók és egyéb alkalmak hiúsulnak így meg"
– utalt arra, hogy sokan ajándéknak szánták volna az ő koncertjét. "De kérem, higgyenek nekem, hogy nem tehetek mást, ha azt akarom, hogy továbbra is énekelhessek és zenélhessek önöknek a legjobb képességeim szerint!" – írta.

Forrás: