Öltözz nyuszifülnek!

Ha látsz egy nyuszit és tarka is, húsvétra gondolj, te kis hamis. Húsvéti nyuszink tojást cipel, de répát is rág, ha kell!

Ki ne emlékezne a szinglikultuszt megteremtő Bridget Jones nagysikerű nyuszis jelmezére? Hatására nagy divat lett farsangon necc harisnyába és apró szatén nyusziruhába bújni, de ne csüggedjünk, idén nem csak egyszer kerülhet elő a szekrény mélyéről a cuki "playboy-fülecske"!

A húsvét mára sok helyen kissé elcsépeltté vált, de egy két kreatív ötlettel könnyen emlékezetesebbé tehetjük a "kovásztalan kenyerek ünnepét". Ahelyett, hogy hímes tojást és csokicsibét adnál kedvesednek a húsvéti versikéért és illatos kölniért cserébe, lepd meg inkább olyasmivel, aminek te magad is örülsz!5689

Klasszikus nyusziruci

Itt most nem a kezeslábas bundás anorákra gondolunk, annál egy fokkal szexisebb nyuszilánnyá változhatsz egy nyuszifarokkal ellátott rózsaszín forrónaci, leheletnyi pántos top, és az elmaradhatatlan nyuszifülek segítségével. Aki inkább a szoknya híve, annak egy pántos, mell alatt megköthető ruhácskát ajánlunk a nyuszifüllel kiegészítve természetesen.

Hello Ms. Jones!

Ha igazán átütő sikert szeretnél elérni, válaszd a Bridget Jones féle huncut nyuszi öltözéket. Fekete körömcipő, fekete neccharisnya és egy apró szatén push-up mellrésszel ellátott dressz-szerű ruhácska, amitől garantáltan leesik majd a párod álla. Ki tudna ellenállni egy ilyen szerelésben sertepertélő nyuszikának, hogy kedvesének minden vágyát készségesen teljesítse?!5690

Playboy kisasszony

A Playboystílus igazi elkötelezetteinek csupán három kellékre lesz szükségük a megfelelő hatás eléréséhez: pihepuha csipkés franciabugyi hátul nyuszipamaccsal ellátva, csokornyakkendő, fehér plüss nyuszifül. Ez a szerkó egy kissé valóban hiányos, így hát javasoljuk a "nyuszi ül a fűben" helyett "nyuszi ül az ágyban" című történetet. Nehogy megfázz!

Amint a kedvesednek sikerült "feldolgoznia" ezt a kellemes meglepetést garantáltan eljátsszátok majd a "Kerekecske, gombocska.. Hova szalad a nyulacska?" című történetet a hálószobában. Jó szórakozást!

Forrás: