Megnyílt Budapest első magánkórháza

A főváros szívében, az V. kerületben július 1-jén megnyílt Budapest első magánkórháza, melyben szülészeti létesítmény is működik.

A Dr. Rose Medical Centert 2006-ban azzal a céllal alapították, hogy új fogalmat alkosson a hazai járóbeteg-ellátás terén, magasabb szintre emelve az egészségügyi szolgáltatások színvonalát.

A Dr. Rose sikere bebizonyította, hogy színvonalas szolgáltatásokra az egészségügy terén is szükség van, így az évek során egyre szélesítették kínálatukat, növelték eszközparkjukat, és pácienseik visszajelzéseit folyamatosan beépítették fejlesztéseikbe.9235A siker folytatásaként és az egyre sűrűbben jelentkező igény hatására 2010-ben kórházzá alakultak: korábbi működési területüket megduplázva ? így már 2000 négyzetméteresre bővítve -, Dr. Rose Magánkórház néven elindították professzionális fekvőbeteg-ellátásukat, illetve szülészetünket is.

Így mára a Dr. Rose Magánkórház a járóbeteg ellátást végző és 3 éve működő Dr. Rose Medical Center bővítésének eredményeként komplex szolgáltatásokkal, a bennfekvést igénylő beavatkozásokhoz szükséges kórtermi és műtéti háttérrel látja el pácienseit.9236Az egy év alatt megvalósult, 600 millió forintos beruházás nem titkolt szándéka, hogy a Magyarországon megszokottól eltérő, exkluzív környezetben, új perspektívát nyújtson a hazai egészségügyi ellátásban. Az intézmény szolgáltatáscentrikus, így a vizsgálatokat a betegek időbeosztásához és igényeihez igazítják.

A Roosevelt téri létesítményben kiemelt hangsúlyt kap a MamaRose fantázianévre keresztelt szülészet, amely a családtervezéstől, a szülésen át, a gyermekgondozásig teljes körű szolgáltatást kínál.

Forrás: