Halálos közutak

Két amerikai és egy német autó járt szerencsétlenül szombaton éjjel. A súlyos balesetek részleteiről értesült a Napidoktor.

Szombat este két jelentős közúti baleset történt. A 83-as úton frontálisan ütközött egy Golf és egy Escort. A baleset négy sérültjét a tűzoltók lángvágóval szabadították ki a tetejére felfordult gépjárművekből. Egyikük életét már nem tudták megmenteni, három súlyos sérültet a kórházba szállítottak.

Szintén este az M1-es 155 km-énél egy Ford autó  kapott lángra . Valószínű, hogy  műszaki okok miatt keletkező tűz elől a vezető kimenekült, a hamarosan érkező két győri tűzoltókocsi személyzete percek alatt eloltotta a tüzet.

Helyszínen voltak a Napidoktor munkatársai, akiknek a szakemberek elmondták: egy autóban elhelyezhető kézi poroltó készülékkel a gépkocsivezető megakadályozhatta volna a tűz terjedését, ami ezúttal a gépkocsi teljes megsemmisüléséhez vezetett.

A Győr- Moson- Sopron megyei katasztrófa elhárítás ezúttal is nagyon gyorsan intézkedett, a riasztás után percekkel a helyszínen volt.

Forrás: