Spagetti diós sajtszósszal!

Ha egy finom tészta ételre vágyunk, íme, egy fantasztikust olaszos tészta étel, dióval és sajttal ötvözve.

Hozzávalók:

50 dkg olasz spagetti, 30 dkg reszelt ementáli, 10 dkg tört dió, 5 dl tej, só, bors, őrölt szerecsendió, citromlé, olaj.

A tejet forraljuk, fel majd tegyük bele az ementáli sajtot, és addig keverjük, amíg a sajt fel nem olvad. Adjuk hozzá a diót, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd adjunk hozzá egy kanál citromlevet is.

Közben a tésztát forrásban levő sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A végén tegyük az asztalra a kifőtt spagettit és kínáljuk mellé a sajtos diós mártást, és ne felejtsünk, el mellé még egy kis reszelt sajtot is kínálni.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: