Palacsinta, kicsit másképp – mi marad benne? 2012-06-12 Blog Megosztás: Tweet Kevés ember van, aki ne szeretné a palacsintát – a télen-nyáron közkedvelt finomságnak csak az a hátránya, hogy fehér lisztből készül, és olajban sül.És ha nem? Ha nem tudunk lemondani a palacsintáról, mert annyira szeretjük, készíthetjük ezt az ebédnek is kiváló finomságot kicsit máshogy. A fehérliszt és az olaj kimarad belőle… Hozzávalók: – 35 dkg rétesliszt – 25 dkg kukoricaliszt – 1 evőkanál kukorica keményítő – 1 csomag sütőpor, só A fentieket (kb. 5 pohár) vízzel fokozatosan hígítva palacsinta tészta sűrűségűre keverjük, 1 órán át állni hagyjuk. Kedvezőbb, ha olaj helyett héra margarinban sütjük. A fenti mennyiségből 24 db palacsinta lesz. vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3); Forrás: