Egy igazi ínyenc tekercs 2012-07-20 Blog Megosztás: Tweet Egy igazi ínycsiklandozó tekercs, sajttal gazdagon megtömve! Csoda, ha a vendégeknek marad belőle… Könnyen elkészíthető, nagyon finom, leves mellé másodiknak és vendégvárónak is kínálható: ez az ínyenc sajttekercs. Hogyan készül? Nyolc darab háromszögletű kolbászos sajtot 5 dkg vajjal, 1 kiskanál csípős pirosarany krémmel és egy gerezd fokhagymával, 5 dkg apróra vágott gyulai kolbásszal keverünk össze. Alufóliára 8 szelet gépsonkát fektetünk, majd mögé 8 nagy, vékony szelet trappista sajtot. A sonkára a kolbászos sajtkrémet, a sajtra a juhtúrós keveréket simítjuk. Szorosan föltekerjük, így a sonkás rész a tekercs közepére kerül. Hűtőszekrényben dermesztjük, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük. vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3); Forrás: