Megújul a Balatoni Nyár a Dunán

Június 18-tól számos újítással, régi és új műsorvezetőkkel és séfekkel, a megszokott szórakoztató, érdekes és informatív tartalommal indul a Balatoni Nyár.

A Duna Televízió népszerű magazinműsora a hét minden napján jelentkezik majd, a nézők által jól ismert műsorvezető gárdához pedig idén Szabó Erika színésznő és Forró Bence, az MTVA képernyőse is csatlakozik.

Újoncként csatlakozik az immár nyolcadik évadához érkező Balatoni Nyár csapatához Szabó Erika és Forró Bence. A magazinműsorban Erika Vida Péter partnereként, Bence pedig Kraszkó Zita oldalán köszönti majd a nézőket. Őket vezeti majd fel Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente az első hetekben.

A műsor ebben az évben is június közepétől augusztus végéig jelentkezik a hét minden napján – hétfőtől szombatig reggel 8 és 10 óra között, vasárnap 6.45-től 8-ig – a Balaton partjáról, bemutatva a magyar tenger jellegzetességeit, amelyek évről évre csalogatják az ide látogatókat. A stáb az első héten például a híres balatoni lángos nyomába ered majd, felkutatva a legjobbat. A műsorban idén is naponta egy-egy környékbeli település kerül majd bemutatásra, vendégként érkeznek a legnépszerűbbés legismertebb hazai előadók, énekesek, akik zenélnek is a nézőknek, a műsorba várják nemzetközi versenyeik előtt vagy után sikeres sportolóinkat, és a gasztronómia is jelentős szerepet kap majd. Kovács Lázár mellett, aki a tavalyi évben is a műsor séfje volt, több hazai szakember is vállalta, hogy néhány ismert vagy éppen újragondolt nyári fogás segítségével receptötleteket ad a nézőknek a forró napokra. Új rovatokkal is jelentkezik a műsor, a nézők megismerhetik többek között a környező települések vasútállomásainak történetét, bepillanthatnak a magyar Toszkánaként is ismert Balaton-felvidék csodálatos konyhakertjeinek világába, de bemutatják a legnépszerűbb futó- és túraútvonalakat is a tó körül.

Fotók: Kaszner Nikolett

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.