Anyák napja – Ezer család énekel

Anyák napi esemény a Ringató programjaival, koncertekkel, gyermek- és családi programokkal!

Idén a Ringatóval karöltve olyan eseményt szervez a FICSAK, mely az édesanyákról és a szeretetről szól. Immár sokéves hagyománnyá vált, hogy a családok így – együtt énekelve – ünneplik az Anyák napját. Programjukkal igyekeznek kicsiket és nagyokat is szórakoztatni, sztárvendégekkel és kiegészítő programokkal.

Az esemény május 5-én kerül megrendezésre, ahol a 9.30-as kapunyitás után nyitányként az Oscar-díjas SoulAir Kamarakórus műsorát láthatják a családok, majd az ünnepélyes megnyitó után a Ringató foglalkozás várja őket Bognár Szilvia közreműködésével. Zárásként pedig Balássy Betty és Varga Feri gyerekműsora hívja szórakozni a kicsiket és nagyokat.

A program ideje alatt LEGO játékszoba a nagyobbaknak, könyves mesesarok, optikai szűrőbusz, gyermekfogászati szűrés, profi hordozási tanácsadás a Liliputival, könyv- és játékvásár, kézműves foglalkozások szórakoztatják az édesanyákat és a családokat. Várnak szeretettel minden édesanyát, nagymamát, dédit, családot és gyermeket a MOM Kulturális Központba, hogy együtt ünnepelje az édesanyákat!

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.