Béci és Gigi életveszélyben

Egy másodpercen múlt a tragédia! A Való Világból már jól ismert testvérpár, Béci és Gigi kishíján elveszítették életüket, majdnem meghaltak egy autóbalesetben. VV Béci elaludt a volánnál!

Nagyon sok fellépése van, ő pedig mindenhol igyekszik maximálisan megfelelni – VV Béci a hétvégén kimerültsége miatt balesetet szenvedett, Gigivel együtt.

Igen nehéz beleszorítania 24 órába mindent – vallja be a Való Világ Bécije. A fiatal fiú, aki mostanság Young G. néven rappel, az utóbbi időben nagyon sokat dolgozik, igyekszik mindent elvállalni és mindenkinek megfelelni.

Csakhogy a túlhajszoltság egyszer visszaüt: hétvégén kis híján meghalt. Ezer kilométert vezetett le, közben 3 fellépése volt. Béci alig bírta nyitva tartani a szemét – szerencséje, hogy húga, Gigi is ott volt: Béci ugyanis egy másodpercre csukta be a szemét, és máris letértek az útról.

Gigi megfogta a kormányt, de így is defektet kaptak, Béci lába a műszerfalba ütődött és zúzódott. A fiatal sztár szeretné, ha minél többen megismernék, de rájött, hogy többet kellene magával és kedvesével is törődnie. Így elfogy az ereje – írja az Új Ász.

43iqa3pa

Béci és Gigi több, mint fél évvel ezelőtt testvérpárként jelentkezett a Való Világ show-ba. Sokáig benn maradtak a villában, de a fináléba nem jutottak be. Így is a legnépszerűbb játékosok közé tartoztak.

Először Giginek kellett távoznia, majd pedig nagy meglepetésre Jerzy, Gigi egykori kedvese ütötte ki Bécit a következő párbajon. A testvérpárnak így már nem volt esélye nyerni.

Bécit a villán kívül várta barátnője, Adrienn, aki iránt olyan erős a fiú szerelme, hogy a villában sosem érzett késztetést félrekacsintgatni. Giginek viszont kezdettől fogva ott volt Jerzy – ám a villa falain kívül már nem folytatódott a kapcsolatuk.

VV Béci előadóként egyre népszerűbb, videoklipjét az ismert sztár, SP rendezte. Béci úgy véli, addig kell ütni a vasat, amíg meleg – nem is csoda talán, hogy túlhajszolta magát.

Forrás: