Tantra szex egyetem indul!

A teljes odaadás és a szeretkezés iskolájának oklevelét az érzéki kényeztetés elsajátítása zárja. A vizsgaelnök, a partnered lesz a tantra szex felelésen.

A tantra középiskolájában már elsajátíthattunk öt törvényt, de a hatodik törvény juttat el a csúcsok csúcsára.

Hatodik törvény

Ismerjük meg érzékeinket! Végezzük el az alábbiakban ismertetett érzékfejlesztő gyakorlatokat!

Illatok: a tantrista szerelmi szertartás során a nők hét különböző illatot használnak testükön: jázminolajat a kézen, pacsulit a nyakon és az arcon, ambróziát a mellen, levendulát a hajon, mósuszt a nemi szervek tájékán, szantált a combon és sáfránykivonatot a lábon.

Szájpadlás: a tantra szerint itt található az egyik erotikus ,,tűzfészek”. A nőknél a szájpadlás közvetlen összeköttetésben áll a csiklóval. A tantrában járatos nők orgazmus közben a szájpadlásukra helyezik a nyelvüket, ezzel mintegy megnyitva a szexuális energiák áramlásának útját. A szájpadlás érzékenységét fejleszteni lehet! Nyomjuk a nyelvünket a felső fogsor tövéhez, és lassan húzzuk hátra a szájpadlásunkhoz!

szex2

A szerelem kígyója: a tantrában a szexuális energia szimbóluma az összetekeredett kígyó. A kígyó ott szunnyad minden férfiban és nőben a gerincoszlop végénél. Amíg a kígyó alszik, nem csak a szexuális, hanem minden egyéb érzelmi képesség is alszik.

Orgazmuslégzés: ha úgy érezzük, már közel vagyunk az orgazmushoz, lélegezzünk, lassan, egészen mélyen a gyomorba, majd fújjuk ki a levegőt, amilyen erősen csak tudjuk! Ha a légzést tudatosan alkalmazzuk, hosszabb és intenzívebb orgazmusban lehet részünk.

Érzékfejlesztő gyakorlatok

Legelőször is az erogén zónákat iskolázzuk! Ehhez valaki kösse be a szemét, ezután a másik kezdje el őt gyengéden és szeretetteljesen simogatni, úgy tíz-húsz percen keresztül! Figyelem! A nemi szervek most tabunak számítanak! Amíg a bekötött szemű partner úgy érzi, hogy jól esik neki az érintés, s ott, ahol azt kellemes borzongás követ, addig elidőzhetünk egy helyen.

szex

Eztán jön a hallás képzése: megütünk egy csészét, egy harangot, egy poharat. Bekötött szemű társunknak nem kell kitalálnia, mit hall, neki csupán intenzíven kell figyelnie a csengésre, hogy kitalálja, mit vált ki az a testéből: örömet, ijedtséget, jó érzést stb.

A szaglás iskolázása: odanyújtunk partnerünknek egy rózsát, egy almát, egy banánt vagy egy parfümöt. Most sem kell neki találgatnia. Az egésznek az a lényege: miközben érzi az illatokat, aközben kitalálja, hogy mit tesznek azok a testével, hogyan reagál reájuk.

Az utolsó érzékgyakorlat a szájpadlás, az ízlelőbimbók ,,ingerlése”: a bekötött szemű társ szőlőt (például pezsgőbe mártottat), mézet, húst, krumplit kóstol meg. Minden egyes harapás egy-egy íz megtapasztalása. Legvégül pedig beszéljük meg az átélt élményeket, érzéseket. Így válik világossá és egyértelművé, hogy partnerünk érzékei mire és hogyan reagálnak. Ezt a mindkét fél számára tanulságos, az érzékekkel folytatott játékot ,,játsszuk” újra másnap, természetesen szerepcserével!

Forrás: https://napidoktor.hu/index