VV Kinga és VV Attila, mint a rossz házasok…

Túl vagyunk Eszter és Shadi párbaján és a Szombat esti láz döntőjén is, ami valljuk be nem ment zökkenőmentesen. Kinga és Attila ugyanis feladta a versenyt.

Tegnap mind a Villában, mind a stúdióban zajlottak az események. Eszter második párbaján Shadival mérkőzött meg, a küzdelem végül a lány fölényes győzelmével zárult, hiszen a Karrierista csaj a szavazatok 79%-át kapta. Emellett volt még egy nagyon fontos megmérettetés tegnap este, a Szombat esti láz táncverseny élő döntője, amelyen két meglepő dolog is történt: egyrészt az, hogy a Kinga – Attila páros feladta a versenyt, másrészt pedig az, hogy a helyettük beugró Annamária-Csaba páros megnyerte a versenyt. Kinga és Attila között egyébként napok, sőt: hetek óta viharos a viszony. Kapcsolatukon még Keleti Andrea sem tudott segíteni, aki hol pszichológusként, hol párterapeutaként, hol pedig "ápoló"-ként tevékenykedett.

Egyébként a Párbaj előtti órákban, mielőtt ki-ki érzékeny búcsút vett volna a hozzá legközelebb álló Villalakótól, Eszter és Shadi folytatták a ValóVilág5 immár többhetes hagyományát, és megírták a titoklevelüket. Eszter Kingáról és Attiláról, Shadi pedig Veronika és Péter kapcsolatáról szedte le a keresztvizet.

Ezt követően sor került a Villa táncversenyének ünnepélyes döntőjére, amelyen Kinga és Attila csak versenyen kívül indult, helyettük Csaba és Annamária táncolt. És hát a nézők végül úgy döntöttek, hogy Csaba és Annamária nagyon furcsa párosa nyerje meg a versenyt. A kissé zaklatott állapotban lévő Kingánál ekkor újra eltört a mécses, a Cselszövő lány vigasztalhatatlannak tűnt.

És eljött végre a Párbaj órája is. Miután Eszter csúfos vereséget mért Shadira, a fiú rendhagyó módon nem annak küldött búcsúüzenetet, akit a legközelebb érzett magához, hanem Attilának, akinek szerinte nagy szerepe volt abban, hogy kiesett a játékból. És ekkor, még közel nem volt vége az estének Eszter diadalittas Villabeli visszatérése után ugyanis fény derült a levelek titkára. Természetesen, mindez a hagyományokhoz híven újabb botrányt okozott a Villában, főleg Veronika és Péter kapcsolatát bolygatta fel.

Forrás: