Sokkoló videón az ittas vezetés – Ez után mindenki elgondolkodik

Újabb sokkoló kisfilmet készített a DeadLens Pictures csapata, akik fontos társadalmi témákra igyekeznek felhívni a figyelmet. Ezúttal az ittas vezetés kerül a nézők elé brutálisan őszinte formában – ezek után valószínűleg többen elgondolkoznak, beüljenek-e a volán mögé részegen!

Bár szinte nap mint nap előkerül az ittas vezetés témaköre, sajnos még mindig rengeteg közúti baleset történik amiatt, hogy az autó sofőrje alkohol fogyasztása után ül volán mögé. A DeadLens Pictures tagjai korábban a felelősségteljes állattartás mellett kampányolt egy brutálisan őszinte kisfilmmel, melyet több, mint 11 millióan láttak világ szerte.

One Night kisfilm

Ezúttal egy talán még komolyabb témát, az ittas vezetés következményeit dolgozták fel egy sokkoló videóval.

A DeadLens Pictures küldetése

A DeadLens Pictures rendszeresen dolgoz fel súlyos társadalmi kérdéseket érintő témákat. Gift című kisfilmjük egy hónap alatt több mint 10 milliós nézettséget ért el, és bejárt a világsajtót. Legújabb filmjük, a One Night a felelős alkoholfogyasztásra hívja fel a figyelmet, amelynek megvalósítását a Brown-Forman támogatta.

A DeadLens Pictures küldetésének tartja, hogy időről időre ráirányítsa a figyelmet létező, de elhallgatott társadalmi problémákra vagy figyelmeztessen olyan emberi attitűdökre, amelyek ellen szót kell emelni a kiszolgáltatottak védelme érdekében. 

Forrás: https://napidoktor.hu/index