Halloweeni tökfejek 2012-10-29 Blog Megosztás: Tweet Bár a Halloween megosztó téma Magyarországon, abban viszont szerintünk mindenki egyetért, hogy nagyon jó alkalom ötletes ételek és dekorációk készítésére. További halloweeni falatok és DIY ötletek a Fahéj magazin aktuális számában Helló, Halloween! és Rémisztően finom! címen. Halloweeni töltött „tök” paprikák Hozzávalók (4 darabhoz): 4 db sárga vagy narancssárga kaliforniai paprika 2 marék főtt rizs 1 db hagyma apróra vágva 10 dkg darált hús 2 db paradicsom apró kockára vágva 2 evőkanál paradicsompüré 1 csipet fahéj 1 csipet curry só, bors 1. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst és a paradicsomot. 2. Belekeverjük a rizst és a paradicsompürét, majd egy kevés vízzel felöntjük. Megfűszerezzük és készre főzzük. 3. Közben a kaliforniai paprikát kicsumázzuk, majd egy kiskéssel szemet, szájat, orrot vágunk neki. 4. Megtöltjük a paprikákat, majd 180 fokos sütőben kb. 30 percet sütjük. Forrás: