Egyszerű és isteni vendégváró a túrós pogi

Ami mindig bedobható, ha vendég jön, vagy rendezvényre kell valami, amit ajándékba vihetünk: így készül a finom túrós pogácsa!

Egyike a legkönnyebben elkészíthető, legnépszerűbb, és legfinomabb vendégváró sós süteményeknek a túrós pogácsa. Hogyan készül?

Hozzávalók:

– 1/4 kg túró

– 1/4 kg liszt

– 1/4 kg margarin

– 1/2 csomag sütőpor

Keverés sorrendje: túró a margarinnal, majd hozzá a sütőporral összekevert liszt.

Néhány órára betesszük a hűtőszekrénybe, majd olajozott tepsibe reszelt sajttal meghintett kis pogácsákat rakunk és forró sütőben kisütjük. Melegen a legfinomabb.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: