Egyszerű és isteni vendégváró a túrós pogi 2012-06-17 Blog Megosztás: Tweet Ami mindig bedobható, ha vendég jön, vagy rendezvényre kell valami, amit ajándékba vihetünk: így készül a finom túrós pogácsa! Egyike a legkönnyebben elkészíthető, legnépszerűbb, és legfinomabb vendégváró sós süteményeknek a túrós pogácsa. Hogyan készül? Hozzávalók: – 1/4 kg túró – 1/4 kg liszt – 1/4 kg margarin – 1/2 csomag sütőpor Keverés sorrendje: túró a margarinnal, majd hozzá a sütőporral összekevert liszt. Néhány órára betesszük a hűtőszekrénybe, majd olajozott tepsibe reszelt sajttal meghintett kis pogácsákat rakunk és forró sütőben kisütjük. Melegen a legfinomabb. vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3); Forrás: