Méhpempő a babatervezéshez 2014-12-04 Babaváró, Blog Megosztás: Tweet A méhpempő tiszta állapotban (nem kapszulázva, nem szárítva), nemcsak meddő pároknál járulhat hozzá jelentősen az egészséges fogamzáshoz. A méhpempő több mint 100 vitaminból, ásványi anyagból, nyomelemből, fehérjékből és bioaktív anyagokból tevődik össze. A méhpempőt az anyatermészet hozza létre, most már 65 millió éve, amióta méhek léteznek a Földön. A méhpempő nemcsak a hölgyeknek, de az uraknak is nagy segítség. Több ezer pár próbálta már ki Magyarországon sikerrel a tiszta méhpempőt, és ma már boldog szülők. A méhpempő jelentőségét mutatja, hogy elismerést nyert számos meddőségi klinikánál, így rendszeresen ajánlják a pároknak fogyasztásra. A méhpempő a hölgyeknél rendbeszedi a rendszertelen menstruációt. Érdemes a hölgyeknek és az uraknak is, már a babatervezés előtt akár fél évvel elkezdeni a méhpempő fogyasztását, mivel méregteleníti a szervezetet, rendbe szedi a hormonháztartást. Rengeteg pár, a rossz életmód során felhalmozott méreganyagok miatt próbálkozik mindhiába a babával sikertelenül. A kiegyensúlyozott lelki állapot, a boldogtalanság, sok párnál gátolja a fogamzást. A méhpempő a méregtelenítés beindítása mellett, beindítja a szervezetben az öröm hormonok termelődését is. A méhpempő fogyasztásának hatására a szervezet erőteljes öntisztulása indul be, nemcsak fizikai szinten. Számos méhpempőt fogyasztó pár, kirobbanó örömről, rendkívüli jó kedélyállapotról, felszabadult érzésekről, eufórikus hangulatról számolt be, nagyobb adag méhpempő elfogyasztása után. A méhpempő biológiai markerei – melyek csak a méhpempőben fordulnak elő – a 10-HDA sav és az acetilkolin. Ezek az anyagok rendkívül fontos szerepet töltenek be az idegrendszerünk működésében, ideginterület átvivő anyagok. Ennek okán, a méhpempőt érdemes a már várandós édesanyának is az első hetekben fogyasztania, hiszen a magzat agya és idegrendszere az első hetekben kezd el kifejlődni. Kinek ajánlott még a méhpempő? A méhpempőt nemcsak meddő pároknak vagy éppen egészségeseknek ajánlott a babatervezéshez, de gyakorlatilag bármilyen egészségügyi probléma esetén fogyaszthatjuk, vagy a hagyományos gyógymódok kiegészítőjeként vagy akár csak önmagában is a tünetek enyhítésére. A 10-HDA sav és az acetilkolin mellett, a méhpempő tele van B-vitaminokkal, azon belül is pantoténsavval (B5 vitamin, antistressz vitamin). Ők adják a méhpempő rendkívüli jó idegrendszer-működés erősítő hatását. A méhpempővel a testi és lelki stressztől kezdve, a már komolyabb depresszión át egészen az olyan veszélyes betegségekig, mint az Alzheimer és a Parkinson kór jó eredményeket lehet elérni. A méhpempőt rengeteg 45 év feletti hölgy is előszeretettel fogyasztja, a változókor tüneteinek enyhítésére vagy a csontritkulás tüneteinek lassítására. A méhpempőből csak a teljesn tiszta, természetes állapotában lévő méhpempőt érdemes fogyasztani. A kapszulába zárt ezáltal tartósított, kiszárított méhpempő hatása meg sem közelíti a valódi méhpempőnek a hatását. Forrás: