Maradékból finom vacsora: korianderes fasírt 2016-08-21 Blog, Egészséges otthon Megosztás: Tweet Mi legyen a megmaradt, száraz kenyér sorsa? Csináljunk belőle valami finomságot! Korianderes egyben sült fasírt Nekem most éppen 4 szelet, száraz teljes kiőrlésű kenyerem maradt. Egy kis erkélyen termett korianderrel, isteni egyben sült fasírt készült belőle. 5 perc előkészítés 40 perc sütés, szóval nem lehet kifogás, hogy erre nincsen időm. Korianderes egyben sült fasírt Hozzávalók: 50 dkg sertés darált hús 1 tojás 4 kisebb szelet száraz kenyér 1 csomag friss koriander 3 gerezd fokhagyma só, frissen őrölt bors Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A kenyér héját levágjuk, vízbe áztatjuk. A fokhagymát megpucoljuk, a koriandert megmossuk, és mindkettőt a robotgépbe tesszük. Hozzáadjuk a kinyomkodott kenyeret és jó apróra vágjuk őket. A darált hússal együtt egy nagy tálba tesszük, beleütjük a tojást, sózzuk, borsozzuk és jól összedolgozzuk. Egy téglalap alakú formát (az enyém 30*10 cm) olajjal kikenünk, beleöntjük a hús masszát, és a sütőben addig sütjük, amíg a teteje meg nem pirul, ez kb. 35-40 perc. Egy kis salátával isteni vacsi lesz belőle! Forrás: https://napidoktor.hu/index