Készítsünk fogyókúrás spárgasalátát!

Ha nyár, akkor spárgaszezon, amiből fantasztikus fogyókúrás saláta készíthető!

Hozzávalók:

400 g fehér spárga, só, bors, 1 kiskanál vaj, 1 tojás, 2 ek. Balzsamecet, 2 ek. Olívaolaj, 4 szelet nyers sonka, galambbegy saláta vagy rukkola.

A spárgát megmossuk, majd meghámozzuk, és sós vízben vajjal együtt megfőzzük kb. 15-20 perc alatt. A tojást megfőzzük, lehűtjük, majd megtisztítjuk, és kis kockára felvágjuk. hozzáadjuk a balzsamecetet, az olívaolajat, és sóval, borssal ízesítjük.

A sonkaszeleteket szépen feltekerjük, ráhelyezzük egy tányérra, majd mellérakjuk a spárgát, a salátát, és meglocsoljuk az öntettel.

Jó étvágyat kívánunk!

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: