Mágikus teák

Tudta, hogy a tea akár meg is szépítheti? Akár külsőleg használjuk, akár a szokásos módon fogyasztjuk el, a tea szépít: sugárzó, természetes szépségre tehet szert.

Különösen a bőre fogja meghálálni ezt a finom törődést, tehát ne csak az influlenza szezon idején igya bögreszám.

Bodzavirág tea:

A bodzateát elsősorban gyógyításra használják, alkalmas a lázcsökkentésére, a köhögés vagy az asztma enyhítésére, sőt még reumára is jó. Elősegíti az izzadást, amivel távoznak a méreganyagok a szervezetből. Ha száraz a bőröd, igyál sokszor bodza teát, fokozza a faggyúmirigyek termelését.

Kamilla tea:

Ha Ön szőke, a kamilla tea finom arany csillogást fog kölcsönözni a hajának. A bőrnek is hasznos a kamilla: hagyja 10 percig ázni, majd mossa meg a főzettel az arcát.

Zöld tea:

Van valaki még, aki ne hallott volna a zöld tea jótékony hatásáról? Amellett, hogy feltölti energiával, rengeteg antioxidánst tartalmaz, így elősegíti a szép bőrszínt és a jó emésztést és a kitűnő közérzetet. Segíti a méreganyagok távozását a szervezetből.

tea1

Külsőleg is alkalmazható: nagyszerű arctonik, ráadásul minden bőrtipushoz jó.

Fekete tea:

Ha már rég feladta a harcot a fekete karikák ellen a szeme alatt, akkor próbálja ki ezt: a reggeli fekete tea filtereket ne dobja ki. Amikor kihült, tegye a fekete karikákra és máris elbúcsúzhat tőlük!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.