Száraz sóterápia a légúti betegségek kezelésére

A száraz sóterápia évszázadok óta ismert és bevált módszer Európában az alsó és felső légutak megbetegedéseinek kezelése során.

A tapasztalatok szerint preventív és rehabilitációs céllal alkalmazzák nem csak a légúti panaszok megelőzősére, hanem az immunerősítő faktornak köszönhetően, egyéb vírusos és bakteriális fertőzések kivédésére is. A terápiának köszönhetően – 25 000 páciens statisztikai adatai szerint – negyedére csökken a betegnapok száma éves szinten! A módszer lényege, hogy a természetes gyógyító közeg reprodukcióját használják terápiás céllal.

A terápia hatóanyaga:

– száraz, könnyen belélegezhető

– a részecskék rendkívül finomak (0,2-0,7 mikron) ezért eljutnak a tüdő legmélyebb területére

– tiszta, 99,99%-ban tartalmaz natrium kloridot (konyhasót)

Az terápia legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizmaira kifejtett hatás: gyulladáscsökkentés, köpetoldás, antibakteriális hatás.

Kinek ajánlható:

Egészségeseknek megelőzésre

shutterstock_25666366

-sportolók

-dohányosok

-szmogot lélegző városlakók

Rehabilitációs gyógymódként betegeknek:

– asztma

– COPD

– ismétlődő krupp

– légcső, hörghurut

– visszatérő orrmelléküreg gyulladás

A gyógymód fizioterápiás eljárás, szakorvosi javaslat után szűrővizsgálat előzi meg.

Egy teljes kúra 10 vagy 20 kezelésből áll, függően a betegségtől, illetve a kezelés céljától.

Nem javasolt akut fertőzések vagy dekompenzált krónikus betegségek esetén.

A Medikids Gyermekgyógyászati Központ azért nyitotta meg kapuit, hogy olyan segítséget nyújtson, amely révén a beteg gyermek és családja is biztonságban érezheti magát. A szülő megoldást kaphat a gyermek problémáira és megfelelő válaszokat kérdéseire.

A Medikids csapatára az év mind a 365 napján számíthat. Ha a betegség súlyos, vagy a gyerek állapotát úgy ítélik meg szülei, hogy nem tud a rendelőbe elmenni, vagy nem tudják elvinni az orvoshoz, ki is hívhatják őket. A központ munkatársai hétfőtől péntekig reggel 8 és este 20 óra között, szombaton reggel 8 és délután 16 óra között várják hívását a +36-1-786-1652 -es telefonszámon, vagy hagyjon üzenetet online.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.