Őszi méregtelenítés gyógynövényekkel

Az őszi méregtelenítés azért fontos, mert télen sokkal kevesebbet mozgunk, ellenben többet eszünk, nehezebb ételeket fogyasztunk és hajlamosabbak vagyunk kevésbé figyelni a vitaminbevitelünkre.

A barátságtalan, hideg, zord időjárásra készítsük fel a szervezetünket, salaktalanítsunk és igyunk gyógyteát! Nem csak az immunrendszerünk fogja meghálálni, de pár felesleges kilótól is megszabadulhatunk.

Őszi méregtelenítés

Foto: pixabay.com

Így végezhető az őszi méregtelenítés

csalánlevél és diófalevél a két legelterjedtebb gyógynövény, ha tisztításról van szó.

Ajánlott fogyasztásuk: 4-6 hétig váltogatva, 1-1 csészével reggelente.

Gyuri bácsi egy kivételes méregtelenítő, salaktalanító hatású keverékteát is összeállított azoknak, akik tisztítókúrába szeretnének fogni, ez a Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea). Ez a keverék igen sokrétű, mivel több gyógynövény jótékony hatása adódik össze benne. A Csalánleveles teakeverék diófalevelet, fekete ribizlit, csalánlevelet, bodzavirágot, galagonya virágos ágvéget, tejoltó galaj hajtást, és kis ezerjófű hajtást tartalmaz, melyek támogatják legfontosabb méregtelenítő szerveink működését.

Ez a tea az egész szervezetünket méregteleníti, javítja a vese működését, tisztítja az ereket, a vért, a nyirokrendszert, kiváló epe- és májtisztító hatással rendelkezik, ezáltal javítja az emésztésünket is.

A fogyókúrát elősegítő gyógyteákban és készítményekben levő vizelethajtó növényi részeknek elsősorban a káros anyagcseretermékek eltávolításában van szerepük.

Gyógynövények a fogyókúrához

Az ősz egy kicsit a befelé fordulásról is szól. Számvetést készítünk az évünkről, megvalósult és meg nem valósult céljainkról.
Élvezzük ki a szép őszi időt, sétáljunk nagyokat, és amellett, hogy szervezetünket alaposan kitakarítjuk, az elménkben is tegyünk rendet.

Forrás: http://gyorgytea.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.