Öngyógyítás tapsra! (x)

Belső szerveink működésének serkentéséhez egy egyszerűnek és bohókásnak tűnő dologgal járulhatunk hozzá, mégpedig a tapsolással.

A nyugati országokban, beleértve Amerikát, Angliát és Németországot is, az érdeklődés az alternatív gyógyászat iránt jelentősen megnőtt. Az alternatív orvoslás szerint lennie kell egy egységes és alapvető kezelésnek, mely összességében gyógyítja a betegségeket.

Ugyanis a betegség egy életmód, szokás eredménye. Az alternatív orvoslás látja, hogy a gyógyítás életmódváltáshoz és a páciens azon szokásainak megváltoztatásához kapcsolódik, melyek a betegség kialakulásához vezettek. Átfogóan áttekinti a beteg életét és azonosítja a betegség alapvető okait.

Ha nagyon egyszerűen fogalmazzuk meg, miért is betegszünk meg, akkor ez négy dologra vezethető vissza. Gerinc-ideg-vér-csi13909Gerincünket napi 24 órán át vesszük igénybe és ha nem törődünk vele, akkor a gerinc-rendellenességek következtében az idegszálak nyomás alá kerülnek, és így a belső szervek működése is megváltozik. Ha ebből kifolyólag a vérkeringéshez kapcsolódó szervek működése- mint pl. a szív, a vese, a lép és a máj ? megváltozik, a vérkeringés sem lesz megfelelő. A negyedik pedig ha az energiacsatornákban akadály képződik, és megakad a csi energiaáramlás, akkor a test gyengül és megbetegszik.

Mindezek valóban visszavezethetők az életmódunkra, az étkezési, testtartási, testmozgási szokásokra.  Éppen ezért soha sem a test egy kiragadott részét kell kezelgetni, vagy egy tünetre azonnali tablettákat bekapdosni, hanem mindig a test egészét kell tekinteni. Így gyógyítanak az ázsiaiak.13910Ők javasolnak olyan orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkező gerinckezelő készülék használatát is, ami a gerincnek teljesen biztonságos és megfelelő, s ami nem csupán nyújtja a gerincet, hanem a test teljes egészét infravörös hővel melegíti is egyben. Ezzel segítjük, hogy jobb legyen a vérkeringés is. A testünket mindig melegen kell tartani. Ehhez pedig jó vérkeringés szükséges, máskülönben könnyen elindulhat egy daganatos folyamat.

Mindemellett a koreaiak azt is nagyon jól tudják, hogy miként tudjuk még serkenteni a belső szerveink működését. Ez pedig nem más, mint a TAPSOLÁS!

1. Nyissa szét teljesen az ujjait, feszítse őket hátra és tapsoljon úgy, hogy csak a tenyerét használja, miközben a csuklói összeérnek. Csak a tenyerekkel történő tapsolás erősíti a belső szervek működését.139112. Tapsolás az ujjakkal

Tegye össze a kezeit, csak az ujjak érjenek egymáshoz. Tapsoljon úgy, hogy csak az ujjakat használja; természetesen nem fogjuk hallani a tapsolás jellegzetes hangját. Ez a tapsolás stimulálja a szívet és a hörgőket, ezért ezen részekkel kapcsolatos betegségek kezelésében hatásos. Különösen hatékony azoknál az embereknél, akiknek az orrukkal van problémájuk.

Tapsolás ököllel

Tapsoljon az ökleivel úgy, hogy az ujjai érjenek össze. Lehet, hogy először egy kicsit fájni fog, de ha megszokja, hallani fogja a fakopogás szerű hangot anélkül, hogy fájdalmat érezne. Hatásos fejfájásra és váll körüli fájdalmakra.

Tapsolás ujjheggyel

Tapsoljon úgy, hogy csak az ujjak hegyét használja. Ha az ujjhegyet folyamatosan stimuláljuk, az jót tesz az ujjhegyekkel összekötetésben levő szemeknek és az orrnak. Javítja a krónikus nátha tüneteit, a látást, és hatásos olyanoknál, akik könnyen megfáznak vagy hamar elindul az orruk vére.

..további információ

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.