Nyugalom, az elektromágneses eszköz segít megpihenni!

Ma már léteznek eszközök, melyek elektromágneses hullámokkal segítenek megőrizni egészségünket és igyekszenek javítani a hangulatunkat. Mégis, hogy működnek?

A stresszel, a környezeti hatásokkal sajnos nap, mint nap meg kell birkóznunk, és ez nem mindig egyszerű. A stressz hosszútávon gyengíti a szervezetet, és a betegségek kialakulásáért is felelős. Azért, hogy talpon maradjunk, és kevésbé viseljen meg a stressz, manapság egyre többen fordulunk olyan módszerek, szelíd gyógymódok felé, melyekkel megőrizhetjük egészségünket, fenntarthatjuk testi és lelki egyensúlyunkat.

Ebben az elektromágneses eszközök is barátaink. Az emberi test sejtjei között másodpercenként több ezer kémiai folyamat zajlik le. Ezeket az elektromágneses tér váltja ki, szabályozza és hangolja össze. A biorezonancia módszertanának alapja az, hogy léteznek a Schumann-hullámok.

Ez egy, a Földön mindenütt egységes, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés, mely a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásoknak köszönhető. Egészen 1978-ig nem tulajdonítottak az emberek jelentőséget a Schumann-hullámoknak, míg fény nem derült arra, hogy azok rezgésszáma megegyezik az emberi agy alfa-hullámainak rezgésszámával: a mi rezgésszámaink az álom és ébrenlét határán mérhetők, a hippocampusban. A Schumann-hullámok ráadásul az egész bolygónkat körbevevő, összefüggő és egységes elektromos mezőt alkotnak. A rezgés így, a Föld minden emlősénél egyforma.

Elektromágneses eszközök a testi-lelki jólétünkért

Egyre több olyan elektromágneses eszköz jelenik meg tehát, melyek a kiegyensúlyozottabb lelkiállapotot, a jó közérzetet, stresszoldást és a pihentető alvást hivatott előidézni. Elektromágneses hullámokkal működik például a Vitalmobil, mely egyébként magyar fejlesztés.

Biorezonanciás hullámokkal járul hozzá a test és az elme pihenéséhez, fokozza a fizikai és a szellemi teljesítményt, sőt, még az öregedést is lassítja! Egészségesebb életvitelt alakíthatunk ki azzal, hogy a hullámok segítenek bennünket a ráhangolódásban, a készülék ugyanis elektromágneses hullámokkal javít közérzetünkön.

A hullámok megegyeznek az alfa, delta, béta és théta hullámokkal, de a sejtek és a szerveink optimális rezgésszámával is, ennél fogva a szervezet öngyógyító folyamatait elősegítheti egy ilyen készülék, azaz stimulálhatja a szervek, sejtek erősödésének folyamatát, a testi és lelki egyensúly megőrzését.

Mivel az elektromágneses hullámai a delta (azaz 0.5 és 3 Hz között) hullámokkal megegyezők, a zavartalan éjszakai pihenést is elősegíti. A szelíd gyógymódok között nagy szerepet játszik az akupunktúra. Létezik akupunktúra is elektromágneses hullámokkal.

1j82hunr

A készülék az 5000 éves múlttal rendelkező akupunktúrás gyakorlatot, a meridián elméletet és különféle egészségmegőrző technikákat vette alapul. A testünk állapotát a meridián csatornák vizsgálatával méri fel. A tradicionális kínai természetgyógyászat szerint a kézen figyelhetők meg a meridián csatornák.

A készülék azonosítja az akupunktúra pontokat a kezünkön, s azok a leírás alapján egyszerűen felismerhetők lesznek. A kínai akupunktúra elmélet azon alapul, hogy az elektromágneses hullámok az akupunktúra pontokat stimulálják, ezáltal segítik a test vérkeringését, valamint az anyagcsere folyamatokat, és fenntartják az általános egészségi állapotot.

A szervezet ellenálló képességét erősíti. Az elektromágneses hullámokkal éri el az akupunktúra pontokat, élénkíti a meridián csatornákat. Az anyagcsere-folyamatokat és a vérkeringést serkenti. Erősíti a testünk fizikai állapotát és az immunrendszert.

Az egészség megőrzése érdekében, a szervezet méregtelenítése is nagyon fontos! Létezik méregtelenítő kúra, mely a testünk természetes méregtelenítő funkcióit erősíti, vagyis a májat intenzívebb detoxikációra készteti, ahogyan a veséket is. Tisztítja a nyirokrendszert, gyorsítja a lúgosítást.

Segít az érszűkülettel, cukorbetegséggel, allergiával küzdőkön. Mivel ismeri a mikroorganizmusokat és a szervek rezgéseit, ennek segítségével a szakemberek úgymond kommunikálni tudnak a szervezettel, a sejteket pedig megfelelő működésre késztetik. A frekvenciák elektromágneses hullámok által jutnak be a szervezetbe. Segítségükkel harmonizálódik az immunrendszer működése, és beindul a szervek öngyógyítási folyamata.

Bővebben: vitalmobil.com

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.