Mérjük fel állapotunkat EIS diagnosztikával!

Az EIS (Electro Interstitialis Scan) egy olyan orvos-diagnosztikai eszköz, amely könnyen, gyorsan és fájdalommentesen ad képet egészségi állapotunkról.

Az eljárással szervezetünknek közel 100 paramétere vizsgálható. Az EIS kilenc szervrendszert vizsgál a lehetséges betegségek szerint, olyanokat is amelyekről esetleg még nem is tudunk. A csúcstechnológiát képviselő műszerrel képet kapunk a meglévő (de tünetileg még nem jelentkezett), esetleges elváltozásokról is, amelyről még nem is gondoljuk, hogy betegséget okozhatnak.

A vizsgált főbb területek
Agy-idegek, általános anyagcsere, belek és gyomor, csontok és izmok, húgyhólyag és vese, immunrendszer, szív és vérkeringés, tüdő-légzés, vegetatív idegek. A mérés befejezésével a páciens részletes vizsgálati eredményt kap.

A rendszer, mint annyi más korszerű eszköz, az űrtechnológiából került a mindennapi gyógyítás körébe. Az űrhajósok számára ugyanis, többek között a hely-, és az időkorlátok határolják be az űrbéli vizsgálatokat. Ezzel a módszerrel gyorsan és rövid idő alatt, kis helyigényű eszközzel kaphatók megbízható adatok a szervezet állapotáról, változásairól.

Az EIS diagnosztika a chronoamperometria számítógépes adaptációja, amely a sejtközi folyadék vezetőképességének vizsgálatán alapul, valós orvosi élettani értékek figyelembevételével. Olyan képalkotó berendezés, amely a szervek és szervrendszerek (szív, máj, tüdő, vesék, bélrendszer, csontrendszer, idegrendszer) működésbeli állapotát vizsgálja non-invazív eljárással.

Az eredményt szövegesen illetve grafikusan három dimenzióban megjelenítve ad képet a páciens belső szerveinek funkcionális állapotáról. A vizsgálat fájdalommentes és pontos.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.