Evett már Tarajos zöldkagylót?

Tudta, hogy az új-zélandi őslakosok, a maoriknem ismerték a mozgásszervi és ízületi betegségeket?

Ugyanis a tengerparton élő, és a zöldkagylót nyers formában nagy mennyiségben fogyasztó csoportoknál szinte ismeretlenek voltak az ízületi bántalmak, a rheuma és az időskori artrhosis, szemben a szigetek belsejében élő társaikkal.

A zöldkagylót gyógyszerkutatási kísérletekben is tesztelték. A zöldkagyló kivonatot kapott teszt alanyoknak szinte kivétel nélkül enyhültek a mozgásszervi panaszaik.

A zöldkagyló kivonat hatékonyságát számos nemzetközi tudományos kísérlet is igazolta és mára a legfontosabb nem gyógyszernek minősülő természetes alapanyagú ízület-, porc- és szalag-védő étrend-kiegészítővé vált.

Hogyan hat a zöldkagyló?

Az új-zélandi taréjos zöldkagyló kivonat fő alkotóeleme a glükozaminoglikán (GAG) egy különleges aminocukor, ami az ízületek működéséhez fontos kenőanyag egyik alkotóeleme.

zoldkagylo1

A glükozaminoglikán segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését, a szervezetbe beépülve elősegíti sejtjeink vízmegkötő képességét.

A glükozaminglikán növelheti a kötőszövetek, mint a például a porcok, inak, szalagok, ízületi tokok rugalmasságát, így csökkenhet azok sérülékenysége. Képes lehet megállítani az ízületek romlási folyamatát, hozzájárulhat az új porc növekedéséhez.

Mik a legfontosabb betegségek, amelyeknél kedvező hatást képes kifejteni?

A taréjos zöldkagyló kivonat a következő betegségeknél illetve problémáknál alkalmazható: arthrózis, asztma, csontritkulás, gyulladásos bélrendszeri betegségek, ízületi gyulladás, kötőszövetek helyreállítása, lyme-kór, osteoarthritisbursitis, osteoporosis, pikkelysömör, reumás arthrózis, rheumatoidarthritis, sportsérülések.

zoldkagylo1

A Vitanorma Zöldkagyló előnyei

Természetes, és csak azt tartalmazza, ami rá van írva: az új-zélandi zöldkagyló kivonatát bármiféle hígítás, adalékanyag nélkül, ellenőrzött helyről és megbízható előállítással.

Jó tudni, hogy más készítmények hatóanyaga legtöbbször a glükozamin-szulfát, ami nem versenyezhet a glükozaminoglikán kedvező élettani hatásaival.

Tudományos vizsgálatok támasztják alá a Vitanorma Zöldkagyló hatásosságát: tartós eredményt nyújt, csökkenti a fájdalmat, segít a testünket karbantartani és életminőségünket megőrizni.

Bővebben a Vitanorma termékekről >>

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.