Ryan Philippe luxuskéglije

Ryan Philippe 2008-ban mikor elvált Reese Witherspoontól, új életét egy 7,15 millió dollárt érő házba kezdte a Hollywood Hillsen. Nem is olyan rég mégis úgy döntött, hogy megszabadul luxus villájától.

A külföldi pletykamagazinok sokáig írtak arról, hogy már sikerült eladnia a házát Ryan Philippnek 7,2 millió dollárét, azonban az ingatlanközvetítők hirdetéseit még mindig lehet olvasni.

Ryan Philippe

A ház a Sunset Strip felett helyezkedik el, mely elkápráztató látványt biztosít egész Los Angelesre. Az ázsiai stílusirányzatot képviselő épületben 5 hálószoba és 6 fürdőszoba található, mely összesen egy 650 négyzetméteres telken fekszik. A legnagyobb hálószobának hatalmas ablakot terveztek, szinte kilátóként funkcionál.Éjszakánként szemet gyönyörködtető látvány lehet a belváros kivilágított képe. A különleges látvány mellett, mely a lélek karbantartásáért is felelős, természetesen a testi erőnlét biztosításához szükséges gépek és eszközök is adottak.

Ryan Philippe

Mindez a kétszintes edzőteremben található meg. A házon kívül szauna és úszómedence segíti a pörgő hétköznapok utáni ellazulást. A ház komplexitása egyértelműen kifejeződik abban, hogy külön médiaszoba, és zeneszoba is van.Az épületen kívül található a konyha, mely nagyon praktikus az ételszag elkerülése érdekében, illetve a két garázs. Az 5 hálószoba közül, kettőt a sztár gyermekeinek tervezték. Saját egyedi stílusukra dekorálták. Így tehát az egyik sport témájú, a másik lágyabb, színes pillangókkal elárasztott, egy természetes idilli világ megteremtése érdekében.

Egyértelműen kiderül, hogy az elvált apuka célja a kényelmes és meleg otthon megteremtése, nem pedig a fényűzés. Bárki vásárolja is meg házát, a körülmények és a harmónia szempontjából biztosan nem fog csalódni.

Forrás: