Megan Fox és Brian Austin Green háza eladó!

Megan Fox egyike Hollywood legszebb színésznőinek, és rossz hír a rajongóknak, hogy négy éve Brian Austin Green boldog felesége.

Most azonban megkaphatjuk Los Feliz otthonukat 3.995.000 dollárért. A házaspár 2009-ben vette meg ezt a házat 2.942.000 dollárért, és némi felújítást követően 1,5 dollár profitot remélnek a piacra dobásból. El kell ismerni azonban, hogy ez a ház tényleg gyönyörű ezen az áron.

Az otthon összesen 500 négyzetméter területű, 4 hálószobával és 5 fürdőszobával. Bár a párnak 3 kisfia van, de nem valószínű, hogy valaha is használták mind az 5 fürdőszobát azalatt a rövid idő alatt, amíg itt éltek. A színésznő úgy nyilatkozott, hogy reméli, hogy még több gyerekük lesz, és ezért is van szükségük nagyobb házra.

Az otthon külseje és belseje mediterrán stílusba öltözött. A kilátás a legfelső emeleten egész egyszerűen lenyűgöző, egész Los Angeles belvárosát és az óceánt láthatjuk. Természetesen ez az ár magában foglalja mind a 1200 négyzetméteres telket is, amin a ház található, ami tele van lehetőségekkel mindenféle szabadtéri elfoglaltsághoz. Jelenleg egy medence és egy wellness részleg található a kertben.

meganfox2

Azonban a belső az, ahol a pár a legtöbb felújítást eszközölte, a kézzel felújított fapadló és a nyitott francia ajtók a lélegzetelállító erkély előtt, vagy a kandalló mind-mind az ő fáradozásaik következménye. Megan és Brian eklektikus stílusú otthona lehet egy kicsit sok lehet egyes vásárlók számára, de hát ez Hollywood.

meganfox3meganfox4meganfox5meganfox6meganfox7meganfox8meganfox9meganfox10

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.