Zséda ezért szeretett volna még egy gyermeket

Zsédenyi Adrienn Zséda fia már kamaszkorba lépett, az énekesnő még most is élvezi az anyaság minden pillanatát. Az első pillanattól ráhangolódott a gyermekére, de azt sajnálja, hogy nem születtt még egy.

Az énekeső büszkén állítja: igazi fiús anyukának tartja magát, kamasz fiával rendkívül jó kapcsolatban van, de már készül az elengedésre.

„Lehet, hogy kicsit fellengzősen hangzik, de a gyereknevelést mindig nagyon éreztem. Tudtam, hogy Nimródnak miként lesz jó az első pillanattól fogva, egészen a mai napig. Azt gondolom, hogy én ismerem a legjobban. Sajnálom, hogy nincs még egy gyerekem, mert akkor kiderülne, hogy tényleg jól nevelem, vagy csak Nimróddal vagyunk ennyire egymásra hangolódva.  Egyébként, úgy gondolom, hogy valóban van fiús anyuka és lányos anyuka. Épp mostanság láttam egy lányos anyukákról szóló filmet, akkor állt össze bennem igazán a kép. Szerintem a fiúkkal kicsit lazább, lelkileg egyszerűbb. Egyértelműbb, ami történik velük. Amellett, hogy természetesen vannak helyzetek, amiket át kell beszélni. Persze sok esetre vonatkozóan vannak forgatókönyvek a fejemben, de tudom: nem szabad mindentől megóvni, és szeretném, ha lennének élményei. Beleengedem helyzetekbe, de ott vagyok, ha kell, akkor segítek” – meséli Zsédenyi Adrienn Zséda a Spirit fm-en is hallható #nofilter – Nők filter nélkül Köböl Anitával legújabb adásában.

Zséda nem szeretné, ha vége lenne a szoros anya-fiú kapcsolatnak, de tudja, hogy ez az élet rendje. Éppen ezért már szövögeti terveit arra az időkre, amikor a fia kirepül.

Van még pár év, míg felnőtt lesz, de már most is önállóan jön-megy. Szerettem volna, bár visszafogottan, de a háttérben mindig ott lenni, ám úgy érzem, erre egyre kevésbé van szükség. Megérintett annak a szele, hogy eljön az az idő, amikor el kell engednem. Akkor majd szeretném lekötni magam szellemileg, munka és sport szempontjából is. Kell, hogy legyenek feltöltő programok és emberek körülöttem. Arra mindig figyeltem, hogy megtartsam azt a női hálót, amit az életem során építgettem. Rendszeresen találkozzak barátnőkkel, egykori kollégiumi társakkal, beszélgessünk, főzzünk, közös élményeket éljünk meg. Remélem, hogy mindig lesz annyi munkám, ötletem, kreativitásom, hogy egy pillanatig se unatkozzak” – teszi hozzá az énekesnő.

Olvasd el ezt is!

Videó – Zséda kislánykora óta anyukának készült

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.