Weisz Fanni mérföldkőhöz érkezett

Weisz Fanni modell és korábbi szépségkirálynő életében igazi mérföldkő lett a 2021-es év. A magánéleti változások mellett nemrég jelent meg legújabb, „Legyen hited!” című könyve is, amelynek egyik fő üzenete a családi összetartás, bizalom fontossága.

Ezért nem véletlen, hogy „született baranyai lányként”, pár napja édesanyja és unokahúgai társaságában látogatta meg a Harkányi Fürdő nemrég megnyílt Harka Vízivilág élményközpontját.

Bár Weisz Fanni és édesanyja már több éve elköltöztek szülővárosukból, Pécsről, az itt élő tágabb családdal, így a nagyszülőkkel, nagynénikkel, nagybácsikkal és unokatestvérekkel az utóbbi években is mindig együtt töltik a nagyobb ünnepeket és a születésnapokat.

Fanni szeptember második felében ünnepelte születésnapját ezért nem meglepő, hogy ismét délnek vette az irányt, és a pécsi családi összejövetel mellett közös programot is szerveztek a rokonság „hölgytagjaival” a gyógyvizéről és strandjáról ismert, közeli Harkányi Fürdőbe.

Az édesanyámmal és unokahúgaimmal egyik közös vonásunk, hogy imádjuk az aktív kikapcsolódást és a strandolást, ezért találtuk ki, hogy a szülinapi buli mellé szervezünk egy igazi „csak csajok”, csobbanást is Harkányban. Bár a strandszezonnak már vége, de itt ősszel sem kell lemondanunk a vizes élményekről, mert pont most nyílt meg a hatalmas élményközpont, ahol a szuper csúszdáktól a mászófalig, illetve a pezsgőmedencétől a vízi masszázspadokig mindent többször is kipróbálhattunk ezen a hétvégén. Szerencsére olyan jól sikerült a program, hogy elhatároztuk, legközelebb a család többi tagját is elhozzuk egy nagy, közös fürdőzésre!” – meséli Fanni.

Weisz Fanni átvette az irányítást

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.