Videó – Pataki Zita kilencedszer is belevág a lombikprogramba

Pataki Zita és férje hat éven át küzdött azért, hogy gyermekük legyen, nyolc lombikprogram után azonban már nem próbálkoztak tovább. Most azonban mégis úgy döntöttek, hogy még egyszer belevágnak, és megadják maguknak az utolsó esélyt arra, hogy családdá váljanak.

Zita és férje, Attila szeretne segíteni a hozzájuk hasonló pároknak, ezért egy vlogon nyomon lehet követni: vajon sikeres lesz-e a kilencedik próbálkozásuk.

Sok minden kellett. Például az a rengeteg pozitív üzenet, amit kaptam ismerőstől, ismeretlentől. Legnagyobb hatással rám Almási Tamás dokumentumfilmje, a Sejtjeink voltak, ami lombikos párok életét követte nyomon. Leültettem a férjemet, és kértem, hogy nézze meg. Végignézte, és azt mondta, érzi, hogy mit szeretnék, és benne van. Ha szerepelünk egy dokumentum realityben, az nem a magánéletünk kiteregetése, hanem a legőszintébb segítség. Nem öncélú vlog, minket a segíteni vágyás hajt, ahogy nekem is sokat segített Almási filmje. Az ismeretlen ismerősök, és a szakemberek is megerősítettek abban, hogy jól döntöttünk mind a kilencedik lombikkal, mind a filmezéssel. Ebben a témában nagyon nagy az információhiány, ezért igyekszünk mindenről beszélni. Ez a cél. A szomorúság, a fájdalom, a düh az élet része. Örülök, hogy boldog lehetek egy férfi mellett, hogy egészséges vagyok, másnak meg ez nem adatik meg. Nekem ez a fájdalmam van, és profi vagyok a „sebkezelésben”. Ha már a sorstól kaptam ehhez erőt, akkor tovább kell adjam. Az erőt és a tudást is. Nem kell félni a fájdalomtól, a rossz érzésektől, mert az az élet része. Édesanyámnak is azt mondtam, semmi baj nem lesz, és ő ismeri az erőmet. Bennem született meg ez a gondolat, nem erőszakolta rám senki a döntést. Úgy látszik, még nem mondtam le róla. Boldog vagyok, újult erővel vágtam bele. Olyan vagyok, mint a főnixmadár, aki hamvaiból új életre kelt” – monda a Borsnak Pataki Zita.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.