Sztárok, akiket megtámadott a koronavírus

Pinktől Károly hercegig sokan beleestek

A koronavírus nem válogat – így nem csoda, hogy egyes sztárok is megbetegedtek. Pinktől kezdve Tom Hanks-en át Károly hercegig számos hírességgel megesett a dolog. Hogyan látják mindezt ők?

Sajnos, a koronavírus-járvány rengeteg embert érint, s így a sztárokat sem kíméli. Vannak a víruson átesettek között színészek, zenészek és királyi leszármazott is. Hogy élték meg ők a betegséget?

  1. Pink

A Grammy-díjas énekesnő, dalszerző és producer 3 éves fiával együtt kapta el a koronavírust, s 2 héttel később már gyógyultnak számítottak. Pink azonban 1 millió dollárt adományozott két koronavírus-segélyalapnak, s sokszorosan megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját, valamint mindenkiét, aki keményen dolgozik, hogy megvédje az embereket.

  1. Tom Hanks

A kétszeres Oscar-díjas színészt akkor tesztelték koronavírus miatt, amikor Ausztráliában forgatott. Hanks az Instagramon közölte, hogy ő és felesége, Rita Wilson – mindketten 63 évesek – lázasak voltak, kissé fáradtnak érezték magukat, meg voltak fázva és némi testi fájdalom is jellemezte állapotukat. Egy hetes elszigetelődés után jobban érezték magukat.

„Vannak dolgok, amiket mindannyian meg tudunk tenni, hogy túlessünk a koronavírus-járványon – tartsuk be a szakértők tanácsait és vigyázzunk magunkra, egymásra” – fogalmazott a sztár.

Fotó: 123rf.com

  1.  

 

  1. Rita Wilson

Tom Hanks felesége ugyanúgy elkapta a koronavírust, mint a férje. A színésznő hálás köszönetet mondott mindenkinek, aki imádkozott értük, szeretetéről és támogatásáról biztosította őket. „Ez megerősített bennünket” – fogalmazott Rita Wilson, aki szintén fájdalmakról, kimerültségről és lázról számolt be. „A hidegrázás jött és ment” – mesélt állapotukról a sztár.

  1. Károly herceg

A 71 esztendős brit trónörökös enyhe koronavírus-tünetekre panaszkodott, s szóvivője szerint egyébként egészen jó egészségnek örvendett. Felesége, Camilla szintén lett tesztelve a vírus miatt, ám nála negatív volt az eredmény. A páros Skóciában szigetelte el magát. Hogy a herceg hogyan kapta el a koronavírust, azt máig homály fedi, tekintve, hogy számos elkötelezettségnek tett eleget nyilvános helyeken megfertőződése előtt.

Fotó: 123rf.com

  1. Andy Cohen

A beszélgetős műsor házigazdája az Instagramon jelentette be, hogy koronavírus-tesztje pozitív lett. Az 51 esztendős Cohen először azt tervezte, rögzíti showját otthonról, aztán mégis úgy döntött, a zökkenőmentes felépülésre koncentrál. „Szeretnék köszönetet mondani minden egészségügyi dolgozónak, aki fáradhatatlanul dolgozik értünk, s arra biztatnék mindenkit, maradjon otthon és vigyázzon magára” – írta a sztár.

  1. Idris Elba

A brit színész a Twitteren keresztül erősítette meg, hogy koronavírusban szenved. Nem mutatott különösebb tüneteket, de ő is elszigetelte magát otthon. A 47 esztendős sztár arra biztatta az embereket, hogy legyenek „pragmatikusak” és maradjanak távol másoktól. Felesége, Sabrina Dhowre tesztje egyébként nem sokkal később szintén pozitív lett.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.