Súlyosbodott Bereczki Zoltán állapota – Lemondta színházi előadásait

Bereczki Zoltán nehéz időszakon megy keresztül, kénytelen volt lemondani a fellépéseit. Gégegyulladása ugyanis nem teszi lehetővé, hogy szerepeljen.

Bereczki Zoltánnak le kellett mondania a szokásos karácsonyi, országos turnéját, mivel csúnyán megbetegedett. Tél elején kezdte fájlalni a torkát, viszont kiderült, hogy nem egy szimpla megfázásról van szó: komoly gégegyulladással küzd, ezért a színész énekelni sem tud – számol be a Blikk.

Az a rossz hír, hogy gégegyulladással küzdök. A beszédhangomon meg tudok szólalni, de ha megyek felfele, akkor elmegy” – nyilatkozta néhány napja, majd hozzátette, hogy jelenleg állandó orvosi ellenőrzés alatt áll. Úgy tűnik, nem javul az állapota, ugyanis holnap este a Játékszínben adta volna elő az egyszemélyes darabját, a Dolgok, amikért érdemes élni címűt, viszont ezt is le kellett mondania.

‼️MŰSORVÁLTOZÁS‼️ Ezúton tájékoztatjuk közönségünket, hogy a december 18., vasárnap délután 3 órára meghirdetett Dolgok, amikért érdemes élni című előadásunk betegség miatt elmarad

– értesítette a színház a jegyvásárlókat. Remélhetőleg minél hamarabb meggyógyul a művész úr, és nemsokára újra visszatérhet a színpadra!

Olvasd el ezt is!

A suttogás a gégegyulladás mumusa

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.